Vasek71 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Manželka jela na hory a cestou jí na dálnici začala svítit kontrolka baterie, svítila asi 5 min a zase zhasla, potom se zase rozsvítila na 10 minut...když jsme dojeli, tak jsem přeparkovával a po nastartování nic nesvítilo. Nevíte co to může být? Když by byl rozbitý alternátor, tak by kontrolka nesvítila trvale ne? Baterie je skoro nová, 6 měsíců, 55A. Když by odešel alternátor, jak daleko dojede bez dobíjení? Díky Citovat
georgegg Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 no já když měl auto na opravě tak mi pak zapoměli zapojit jeden kabel od altíku, takže nedobíjel a ujel sem 140km, a kdybych nechcíp motor tak by to asi ještě chvíli jelo Citovat
Travizik Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 TAk přesně tohle mi dělalo na feldě, ono je to v tomhle jedno. Baterka taky sem tam problikla, ono to není že nedojedeš, ale někdy nemusíš nastartovat vůbec. Tak honem do opravy. My jsme měli špatný altík. Jinak v příručce je napsáno více možností -vadná funkce nabíjecího obvodu, -povolené svorky baterie nebo startétu, - přetržený nebo povolený řemen alternátoru -vadný alternátor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.