Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Creams

:) jinak je to luxusní auto moc :)

s tím musím souhlasit. moc pěkný:potlesk

Rorro: jen tak pro zajimavost. jaká je cena?

[upravil dne 23.2.2009 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Creams

:) jinak je to luxusní auto moc :)

s tím musím souhlasit. moc pěkný:potlesk

Rorro: jen tak pro zajimavost. jaká je cena?

[upravil dne 23.2.2009 čakom]

Našel jsem někde na netu a vím, že to bylo v rozmezi nějak kolem 70tis pokud se nemýlím ... a jakože ta cena nemá konkurenci ... masakr :)

Odesláno

no cena konkurenci urco nema bo je to S16 a jen kdyz si predstavis kola podovzek, vyfuk a brzdy mas pres 100tis pryc a kde je cely vuz??? prodavam to bo odjizdim a auto by mi stalo pred barakem takze radej at to ma nekdo jinej ja si pak koupim neco jineho

cena kolem 70-ti

Odesláno
Původně zaslal: Rorro

no cena konkurenci urco nema bo je to S16 a jen kdyz si predstavis kola podovzek, vyfuk a brzdy mas pres 100tis pryc a kde je cely vuz??? prodavam to bo odjizdim a auto by mi stalo pred barakem takze radej at to ma nekdo jinej ja si pak koupim neco jineho

cena kolem 70-ti

Jj,máš to pěkný,tak přeju dobrý a rychlý prodej a hlavně někomu,kdo se o něho dobře bude starat:super

Odesláno

jj dik moc taky bych ji nerad videl pod rukama nejakeho WV blazna k S16 musi mit clovek vztah neni to jen tak nejaka 306.....

Odesláno

Bohuzel neni jeste dodelany tak jaxem chtel ale mam skoro vse na ni a klidne by ch nekou i pomohl s dokoncenim bo je to proste moje peggy :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...