Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim peugeotaky hl.309kare :papa Chci se zeptat,kolik byste mi doporucili dat max.podlozky na kola? (jakou tloustku).Budu kupovat podlozky a nevim kolik max.abych neco neznicil na naprave :myslim

Odesláno
Původně zaslal: bayabug

Ja mam na 14\"plech 25mm a na original peugeot 15\" netreba ziadne

:bojim Ty kola z 405 MI mají moc velké ET,takže to bude drbat o vnitřní stranu podběhu a o tlumič
Odesláno

Ja mam taketo: 6J 15\" ET 20. Bez podloziek je medzi lemom zadneho blatnika a kolesom asi 1cm. Preto som pisal, ze netreba podlozky. Ale kazdy si tam da, co chce.

post-0-14109605018573_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: bayabug

Ja mam taketo: 6J 15\" ET 20. Bez podloziek je medzi lemom zadneho blatnika a kolesom asi 1cm. Preto som pisal, ze netreba podlozky. Ale kazdy si tam da, co chce.

To jsou originální kola 205/309 GTI,ale MI16 mělo jiná kola a taky větší ET,ale je asi fakt že ET 20 je tak nějak strop.Já měl 7x15,tak že to ET 20 by bylo už moc
Odesláno
Původně zaslal: SV 24

To jo no.Tyhle tam jsou v pohode.NEvos kolik ty kola z Mi16 maji ET? Nejak to na tech kolech nemohu najit... :myslim

Nevím,bohužel:myslim Ale podívej se pořádně ze zadu na kole nebo na paprskách to většinou je někde schovaný,už jsem kolikrát zahlídnul že je to kolem středové díry

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...