tomik1987 Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 tak som si ich preťukol a zistil som že to sú všetko veci robené na objednávku čiže ľudia si to dali robiť sami a ked sa to im páči tak oni to tak urobili čo už niekomu sa to páči niekomu nie. ale tak na niektorých autách je to veľmi nevkusný extrem Citovat
Jenda 309 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 No v mnoha věcech mi tahle parta připomíná tyhle, zřejmě už to tady taky bylo Škoda že ta jejich stránka už nefunguje byla tam spousta užitečných rad jak zvednou výkon, vylepšit auto a dokonce i něco z českého jazyka pochytit !!! Citovat
majty Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: Jenda 309 No v mnoha věcech mi tahle parta připomíná tyhle, zřejmě už to tady taky bylo Škoda že ta jejich stránka už nefunguje byla tam spousta užitečných rad jak zvednou výkon, vylepšit auto a dokonce i něco z českého jazyka pochytit !!! ja mam dost Citovat
zabit Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 no tak jsem taky neco pridam, ten zacatek stoji za to Citovat
Jenda 309 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: zabit no tak jsem taky neco pridam, ten zacatek stoji za to Taky dobrý. Křídlo +100kW a každá samolepka +5kW +něco málo z výroby, docela nabouchaný auta Citovat
Bobo.KH Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 No nevim,ta 307 nebyla spatna,ale jinak:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
virnik Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 ta fabia nema chybu:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik ako keby na tom jazdil batman:bacha:bacha:D:D:o:D:o Citovat
virnik Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: Bobo.KH No nevim,ta 307 nebyla spatna,ale jinak:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik to maš pravdu ta 307 ušla ale zbitok šrotovat a šrotovat:bojim:bojim:bojim:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.