Sved Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Nechal jsem si je poslat ze slovenska od firmy http://www.jjautomotive.eu/. Byli maximálně ochotní a nebyl žádný problém. Stály mě 859.- Kč, ale záleželo na aktuálním kurzu eura. Možná to bude +- nějaká desetikoruna. Nevím jak přesně vypadají peugeoťácký, ale tyhle jsou fakt v pohodě. O pár příspěvků víš je odkaz na www.aukro.sk a jsou tam tři kvalitní fotky. Přesně tak to vypadá na živo. Citovat
Jamesz Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Já mám originál pegyní...kdyby jste chtěli fotky...napište... Citovat
Sved Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Já bych je docela rád viděl. Abych to mohl porovnat. Díky Citovat
Jamesz Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Zkusím zítra teď už je tma Mám jen ve předu (originály)....a hodí se to bych řekl...hlavně pokud je stažené okno nefučí tolik na ty co sedí v zadu.. Citovat
Jamesz Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Slíbené fotky [upravil dne 27/3/09 Jamesz] Citovat
nsbojovnik Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Rad by som si zakupil deflektory asi zajdem do peugeotu a objednam ich rovno tam ale este predtym sa chcem spytat ci neviete ci je mozne niekde kupit aj defletory dozadu na zadne okna sedana 407micky? predtym som mal Lagunu II a tam som mal deflektory aj vzadu a je to super vec tak by som bol moc stastny keby sa dali kupit aj na 407micku:) diky Citovat
jozef48 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 http://www.shoptuning.sk/product_info.php?cPath=58_84&products_id=2876&osCsid=rjuk3mc4eo81dg724d80861484 Citovat
Sved Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: nsbojovnik Rad by som si zakupil deflektory asi zajdem do peugeotu a objednam ich rovno tam ale este predtym sa chcem spytat ci neviete ci je mozne niekde kupit aj defletory dozadu na zadne okna sedana 407micky? predtym som mal Lagunu II a tam som mal deflektory aj vzadu a je to super vec tak by som bol moc stastny keby sa dali kupit aj na 407micku:) diky Mám pocit, že na 407 jsou jen na přední okna. Taky jsem si je kupoval a nikde jsem na ně nenarazil. Citovat
nsbojovnik Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: Sved Původně zaslal: nsbojovnik Rad by som si zakupil deflektory asi zajdem do peugeotu a objednam ich rovno tam ale este predtym sa chcem spytat ci neviete ci je mozne niekde kupit aj defletory dozadu na zadne okna sedana 407micky? predtym som mal Lagunu II a tam som mal deflektory aj vzadu a je to super vec tak by som bol moc stastny keby sa dali kupit aj na 407micku:) diky Mám pocit, že na 407 jsou jen na přední okna. Taky jsem si je kupoval a nikde jsem na ně nenarazil. Tak to je skoda:( kazdopadne ak by na nich niekto natrafil tak nech da vediet:) Citovat
plaz Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 zkuste jeste www.auto77.cz ja tam koupil ofuky a vanu za net ceny je treba mit ty cisla pri odberu na miste dam sem foto at to vidite jo a jsou na predni heko firma to dela [upravil dne 25/4/09 plaz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.