Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechal jsem si je poslat ze slovenska od firmy http://www.jjautomotive.eu/. Byli maximálně ochotní a nebyl žádný problém. Stály mě 859.- Kč, ale záleželo na aktuálním kurzu eura. Možná to bude +- nějaká desetikoruna. Nevím jak přesně vypadají peugeoťácký, ale tyhle jsou fakt v pohodě. O pár příspěvků víš je odkaz na www.aukro.sk a jsou tam tři kvalitní fotky. Přesně tak to vypadá na živo.

Odesláno

Zkusím zítra teď už je tma :);)

Mám jen ve předu (originály)....a hodí se to bych řekl...hlavně pokud je stažené okno nefučí tolik na ty co sedí v zadu.. :)

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Rad by som si zakupil deflektory asi zajdem do peugeotu a objednam ich rovno tam ale este predtym sa chcem spytat ci neviete ci je mozne niekde kupit aj defletory dozadu na zadne okna sedana 407micky? predtym som mal Lagunu II a tam som mal deflektory aj vzadu a je to super vec tak by som bol moc stastny keby sa dali kupit aj na 407micku:) diky

Odesláno
Původně zaslal: nsbojovnik

Rad by som si zakupil deflektory asi zajdem do peugeotu a objednam ich rovno tam ale este predtym sa chcem spytat ci neviete ci je mozne niekde kupit aj defletory dozadu na zadne okna sedana 407micky? predtym som mal Lagunu II a tam som mal deflektory aj vzadu a je to super vec tak by som bol moc stastny keby sa dali kupit aj na 407micku:) diky

Mám pocit, že na 407 jsou jen na přední okna.:myslim Taky jsem si je kupoval a nikde jsem na ně nenarazil.

Odesláno
Původně zaslal: Sved

Původně zaslal: nsbojovnik

Mám pocit, že na 407 jsou jen na přední okna.:myslim Taky jsem si je kupoval a nikde jsem na ně nenarazil.

Tak to je skoda:( kazdopadne ak by na nich niekto natrafil tak nech da vediet:)

Odesláno

zkuste jeste www.auto77.cz ja tam koupil ofuky a vanu za net ceny je treba mit ty cisla pri odberu na miste dam sem foto at to vidite jo a jsou na predni heko firma to dela

[upravil dne 25/4/09 plaz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...