Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec Pežoťáci. Mám dotaz. Mám 106 1.1.i a připadá mi poslední dobou, že hšpatně brzdí. Když šlápnu na brzdu, tak to začně trochu brzdit až tak po 1/4 pedálu a kdybych chtěl zastavit okamžitě, tak musím vyvinout hodně síly a brzdí to až ke konci pedálu. Zkoušel jsem rozhýbávat celý brzdiče na předku, vše promazal, to se hýbe, destičky v poho, kotouče taky. Neměl jste někdo podobný problém?..nebo tak 106 brzdí (ikdyž to se mi nezdá!!). Díkes:(

Odesláno

No keď by si išiel na TK oni by Ti hneď povedali že dovidenia, skúste nabudúce, ale zaplatiť by si zaplatil a samozrejme neprešiel. Mne to brzdí hneď od začiatku. Máš dosť kvapaliny v posilovači? Ak áno nebude už náhodou v automobilovom nebi?

Odesláno

Skús pri brzdení rýchle po sebe niekoľko krát zošliapnuť pedál. Ak sa to výrazne zlepší tak by to malo byť zavzdušnené. Veľkú vôľu pedála môžu robiť i krivé kotúče a nefunkčné samoštely v bubnových brzdách. Slabý účinok môže byť spôsobený netesnosťou hadice podtlaku k posilovaču prípadne vadný posilovač.

Odesláno

Tak za prvé si zkontroluj hladinu brzdové kapaliny. To si můžeš udělat sám, popřípadě dolej. Kdy jsi naposledy měnil? Brzdová kapalina se mění vždy po dvou letech. Já si myslím ,že Ti netěsní zadní prasátka ,pokud si jinde nepozoroval únik. Pokud si to nemůžeš udělat sám,svěř to odbornému servisu , s brzdami není legrace.

Odesláno

A pak je ještě jedna varianta. Ted v zimě se mi občas stane že se mi špička boty opře o jakési čalounění které je nad brzdovým pedálem a než ho protlačím tak to vypadá že to nebrzdí, v léte s tím není problém ale ted když je plno sněhu tak v těch bagančatech se mi to už párkrát stalo:D ale to jen kdyby všechny ostatní rady selhaly

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...