Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hledá se montér zesilovače do 307(olomoucký kraj)

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim lidi! Snad me neukamenujete za nazev tematu ale nevedel jsem kam to dat a jak to pojmenovat :(

takze k mymu problemu mam 307 a v ni:

radio:

Clarion DXZ 389RUSB

repro predni dvere:

Kicx GFQ 6.2

repro zadni dvere:

Kicx GFQ 130

proste se mi zda ze to nehraje jak by to melo pri vysi hlasitosti zvuk ztraci na kvalite :( asi by pomohl zesilovac ale sam ho nezvladnu namontovat a nikoho tady u nas v Prerove neznam :( nevite pls o nekom? Popripadne nejaky doporuceni na zesilovac?

Diky Prerovak!

Odesláno

cauec! :) diky zes napsal! Tak ja vubec nevim jak se ty ceny pohybujou :( pls doporuc neco k tomu co uz mam (radio a repra) aaa aasi potrebuju i vytlumit dvere?

puvodne byly repra jen ve predu a ja tam nechal dat toty ale rikam vysledek nic moc . :( pls help

Odesláno

Čau, každopádně musím pochválit volbu rádia:super. Clarion je výborná značka. Zesilovač Ti určitě pomůže, ale pokud chceš basy musíš jít do subwooferu nebo dát alespoň ovály do plata - ty by něco udělaly.

Počítej, že koupí zesilovače to nekončí ( napájecí kabel, cinche, signály, a další montážní materiál).

Výkon zesáku bych volil, tak v rozmezí 45-55W RMS.

Odesláno
Původně zaslal: Lachtis

Čau, každopádně musím pochválit volbu rádia:super. Clarion je výborná značka. Zesilovač Ti určitě pomůže, ale pokud chceš basy musíš jít do subwooferu nebo dát alespoň ovály do plata - ty by něco udělaly.

Počítej, že koupí zesilovače to nekončí ( napájecí kabel, cinche, signály, a další montážní materiál).

Výkon zesáku bych volil, tak v rozmezí 45-55W RMS.

tj jasny ze jen zesik to nebude :) ae potrebuju hlavne nekoho kdo mi poradi CO koupit a kdo mi to NAMONTUJE :) penize zas az takej problem nejsou

Odesláno
Původně zaslal: actionMed

zvládneš sám, vyladit si to pak můžeš nechat na nějakým srazu.

btw: chceš mít i zadek napojenej na zesik?

ja nevim proste pls porad to NEJ vzhledem k radiu a reprum

jo a repra mam normalne v tapacirech dveri

[upravil dne 15/2/09 Prerovak]

Odesláno

No, jsem toho názoru, že stačí jenom předek, ale když už si koupil i zadní repro, tak se ti vyplatí ho využít. Zesik vem tenhle, pro tvé účely postačí. K němu už musíš koupit kabely s větším průřezem min. 20qmm.

Jak jsem napsal, instalaci zvládneš sám, kdyby´sis s čímkoliv nevěděl rady, stačí napsat.

Tlumit celkově dveře nemusíš, vytlum jenom tapec, abys omezil vybrace a zpevnil účinou plochu. Nejlépe plátem, a pak ješte vrstvou pasty

Odesláno
Původně zaslal: actionMed

no jak myslíš.... ale zvládl bys to sám a podle odezvy ti nejspíš ani nic jiného nezbyde :)

nezkusil bys mi treba namalovat nakej obrazek jakej kabel by se kam musel vist atd,,,,?

Odesláno

no nechce se mi :)))), počkej až to vše budeš mít doma, bude se ti \"schéma\" lépe chápat v souvislosti a nebude ti tak připadat složitější než-li ted´, kdyby sis ho jen představoval v realu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...