Prerovak Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Zdravim lidi! Snad me neukamenujete za nazev tematu ale nevedel jsem kam to dat a jak to pojmenovat takze k mymu problemu mam 307 a v ni: radio: Clarion DXZ 389RUSB repro predni dvere: Kicx GFQ 6.2 repro zadni dvere: Kicx GFQ 130 proste se mi zda ze to nehraje jak by to melo pri vysi hlasitosti zvuk ztraci na kvalite asi by pomohl zesilovac ale sam ho nezvladnu namontovat a nikoho tady u nas v Prerove neznam nevite pls o nekom? Popripadne nejaky doporuceni na zesilovac? Diky Prerovak! Citovat
actionMed Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Rozhodně potřebuješ zesilovač! Se podívej kolik ty kompa potřebujou wattů a z rádia jim dáváš tak 18W. Do jaké ceny? Citovat
Prerovak Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 cauec! diky zes napsal! Tak ja vubec nevim jak se ty ceny pohybujou pls doporuc neco k tomu co uz mam (radio a repra) aaa aasi potrebuju i vytlumit dvere? puvodne byly repra jen ve predu a ja tam nechal dat toty ale rikam vysledek nic moc . pls help Citovat
Lachtis Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Čau, každopádně musím pochválit volbu rádia:super. Clarion je výborná značka. Zesilovač Ti určitě pomůže, ale pokud chceš basy musíš jít do subwooferu nebo dát alespoň ovály do plata - ty by něco udělaly. Počítej, že koupí zesilovače to nekončí ( napájecí kabel, cinche, signály, a další montážní materiál). Výkon zesáku bych volil, tak v rozmezí 45-55W RMS. Citovat
Prerovak Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: Lachtis Čau, každopádně musím pochválit volbu rádia:super. Clarion je výborná značka. Zesilovač Ti určitě pomůže, ale pokud chceš basy musíš jít do subwooferu nebo dát alespoň ovály do plata - ty by něco udělaly. Počítej, že koupí zesilovače to nekončí ( napájecí kabel, cinche, signály, a další montážní materiál). Výkon zesáku bych volil, tak v rozmezí 45-55W RMS. tj jasny ze jen zesik to nebude ae potrebuju hlavne nekoho kdo mi poradi CO koupit a kdo mi to NAMONTUJE penize zas az takej problem nejsou Citovat
actionMed Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Ze stránek co´s uvedl a ceny, ve který se orientuješ bych volil Ground Zero-TA2-150MK2 a k ní kabelovou sadu Crunch CR-10Wk , osobně bych bral větší průřez vodiče, ale jestli nepočítáš s upgrade a dalšíma komponentama, stačit ti bude. Tlumit...... máš repra posazený v tapecíru? Citovat
Prerovak Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 OK to nevypada zle ted jen sehnat nekoho kdo by to namontoval pls neznate nekoho? ja v Prerove ani okoli nemuzu nikoho najit Citovat
actionMed Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 zvládneš sám, vyladit si to pak můžeš nechat na nějakým srazu. btw: chceš mít i zadek napojenej na zesik? Citovat
Prerovak Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: actionMed zvládneš sám, vyladit si to pak můžeš nechat na nějakým srazu. btw: chceš mít i zadek napojenej na zesik? ja nevim proste pls porad to NEJ vzhledem k radiu a reprum jo a repra mam normalne v tapacirech dveri [upravil dne 15/2/09 Prerovak] Citovat
actionMed Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 No, jsem toho názoru, že stačí jenom předek, ale když už si koupil i zadní repro, tak se ti vyplatí ho využít. Zesik vem tenhle, pro tvé účely postačí. K němu už musíš koupit kabely s větším průřezem min. 20qmm. Jak jsem napsal, instalaci zvládneš sám, kdyby´sis s čímkoliv nevěděl rady, stačí napsat. Tlumit celkově dveře nemusíš, vytlum jenom tapec, abys omezil vybrace a zpevnil účinou plochu. Nejlépe plátem, a pak ješte vrstvou pasty Citovat
Prerovak Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 ok diky teda a ty kable teda ty cos posilal pred tim? aaa co bys rek na toten zesik? Zesik-aukro aaa zvladnou to ty repra? neodpalim je? Citovat
Prerovak Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 pls a kde se vubec do 307 zesilovac umistuje? Citovat
actionMed Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 I ten by vyhovoval, resp. v týhle cenový kategorii je vesměs vše podobný. Pokud chceš ušetřit, vem ho. Kabely, které jsem uváděl, měly průřez vodičů 10qmm, ty potřebuješ min. 20qmm, k tomu cca 14m reproduktorového a tyhle Y-adaptéry Citovat
actionMed Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Oprava...tyhle Y-Adaptéry. Dej ho tam, kde ti bude nejmíň překážet, do kufru nebo když vybereš nějaký rozměrově menší, vejde se pod sedačku a nezabíráš tak žádný využitelný místo Citovat
Prerovak Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 actionMed diky moc za rady! ted jen sehnat nekoho kdo mi to da do auti ja si na to fakt netroufnu :/ Citovat
actionMed Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 no jak myslíš.... ale zvládl bys to sám a podle odezvy ti nejspíš ani nic jiného nezbyde Citovat
Prerovak Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: actionMed no jak myslíš.... ale zvládl bys to sám a podle odezvy ti nejspíš ani nic jiného nezbyde nezkusil bys mi treba namalovat nakej obrazek jakej kabel by se kam musel vist atd,,,,? Citovat
actionMed Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 no nechce se mi ))), počkej až to vše budeš mít doma, bude se ti \"schéma\" lépe chápat v souvislosti a nebude ti tak připadat složitější než-li ted´, kdyby sis ho jen představoval v realu. Citovat
Prerovak Odesláno 16. únor 2009 Autor Odesláno 16. únor 2009 ok btw: zesik k tem komponentom je nej toten: http://www.prohifi.cz/zesilovace-do-auta/crunch-mxb-4125 je to pravda? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.