Pauli.cv Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 zdravím, dá se nějak nainstalovat čeština do navigace 307 SW?? Máte s tím někdo zkušenost? Nebo případně čeký návod ke stažení... předem dík Citovat
ANRY Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 kamarad to resil, ale nevyresil...nakonec mu nezbylo, nez nainstalovat aspon AJ verzi. takze si myslim, ze to asi nepujde. Citovat
Pauli.cv Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Ta anglina by i stačila, ale při změně nastavení jazyka, to po mě chce nějaké konfigurační cd-rom. U auta mám 2cd s mapami, tak nevím jestli jedno z nich je to konf. nebo ne... Nevíš jestli se to dá někde sehnat??? Citovat
georgegg Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 taky sme to doma řešili i hyundaie, čeština do navigace není a tu aj instalovali v servise, možná ho bude mít někdo doma, ale myslim že k autu se nedává Citovat
ANRY Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: Pauli.cv Ta anglina by i stačila, ale při změně nastavení jazyka, to po mě chce nějaké konfigurační cd-rom. U auta mám 2cd s mapami, tak nevím jestli jedno z nich je to konf. nebo ne... Nevíš jestli se to dá někde sehnat??? no nechci ted budit nejake nadeje, ale kamarad by ho mel mit...uvidim se s nim zitra, tak se ho zeptam a kdyztak to nejak poresime;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.