jozefsv Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: jozefsv no vidis.ked som v minulosti napisal o tom pravdu tak si ma skoro ukamenoval.pamatas? ved ked vieš ako sa to ma urob ty :D:D:D [upravil dne 4/3/09 Zila] to vies ze viem,aj kapela z roznavy tu chodila hravat,lenze kto by tu prisiel. Citovat
kecod Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 ale ja som myslel chat (čet) tu na webe Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 čo pre vas slovakou je super ZRAZ :myslim:myslim:myslim jazda zručnosti je vam malo:nevim gulas nepapate na Chate sa vam spat nechce ) bazen vraj neviete plavat a co tak do jaskyne ale kdeze tam je tma ??? ORIENTAK ??? ale kdeze to ide zase do nafty a do benalu :bojim škoda otom pisat Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: kecod ale ja som myslel chat (čet) tu na webe bol to žart :D:D Citovat
kecod Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 kua ja len cakam kedy bude nejaky zraz tu na sk ale ako vidim takymto cinom nebude nikdy.kto neje gulas? sak to je najlepsia vec co moze byt alebo grilovane kuracie prsia. zila veru keby je zraz v jaskyni tak by sa vyhovaraly na tu tmu a ani z toho by nic nebolo Citovat
antal Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Chce to davat návrhy a nie písat ako to v minulosti dopadlo na H... Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Slovaci kolko ste do zrazu ochtny vrazit tak ako sa to deje inde prispevok na uskutočnenie :myslim tak a teraz sa ukaste ja dam 35 euro Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: antal Chce to davat návrhy a nie písat ako to v minulosti dopadlo na H... tak pozor na H AKO <> HRADOK ALEBO hovno [upravil dne 4/3/09 Zila] Citovat
Whitetiger Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 ja by som bol za zempl. šíravu alebo nejake rekreačné stredisko pri vode. Citovat
kecod Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Zila Slovaci kolko ste do zrazu ochtny vrazit tak ako sa to deje inde prispevok na uskutočnenie :myslim tak a teraz sa ukaste ja dam 35 euro tak a tu to zamrzne uplne.ja som ochotny dat 30 zila spravme si my dvaja zraz a je a tak to spravime aby to folo fer ze sa stretneme niekte v polovici cesty aby si sa nevyhovaral ze to mas dalej ako ja:bacha:D Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: kecod kua ja len cakam kedy bude nejaky zraz tu na sk ale ako vidim takymto cinom nebude nikdy.kto neje gulas? sak to je najlepsia vec co moze byt alebo grilovane kuracie prsia. zila veru keby je zraz v jaskyni tak by sa vyhovaraly na tu tmu a ani z toho by nic nebolo no stači ked si daš http://www.peugeot-club.cz/index.php?co=galerie/menu&upload=/foto_srazy/soukrome/Ochtina(SK)_26.05.2007 a pochopiš [upravil dne 4/3/09 Zila] Citovat
antal Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 To je na každého predstavivosti;) .Ale priznaj sa čo ta ako prve napadlo:D Zila [upravil dne 4.3.2009 antal] Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: kecod Původně zaslal: Zila Slovaci kolko ste do zrazu ochtny vrazit tak ako sa to deje inde prispevok na uskutočnenie :myslim tak a teraz sa ukaste ja dam 35 euro tak a tu to zamrzne uplne.ja som ochotny dat 30 zila spravme si my dvaja zraz a je a tak to spravime aby to folo fer ze sa stretneme niekte v polovici cesty aby si sa nevyhovaral ze to mas dalej ako ja:bacha:D ted ja som taka kurva ja dojdem Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: antal To je na každého predstavivosti;) .Ale priznaj sa čo ta ako prve napadlo:D na nam sa na Hradku pačilo na zraze Citovat
kecod Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 ja by som to riesil tak ze nech kazdy kto by siel napise kde byva a spravilo by sa to tak aby to nemal nik moc daleko. mylsim si ze 100 km tam a naspet neni tak vela.alebo 200 keby sa to spravi niekde na strednom slovensku tak toje stred. ja kazde dva tyzdne cestujem za priatelkou za 2 mesiace uz mandzelkou 300 km tam a 300 spet. a pohodka. ja na zraz pojdem urtite ked bude.mne to problem nerobi:roker Citovat
antal Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: antal To je na každého predstavivosti;) .Ale priznaj sa čo ta ako prve napadlo:D na nam sa na Hradku pačilo na zraze Bohužial nemožem posudit,ale verím ti. Citovat
antal Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Whitetiger ja by som bol za zempl. šíravu alebo nejake rekreačné stredisko pri vode. A ja za nejake letisko:D Citovat
kecod Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: antal Původně zaslal: Whitetiger ja by som bol za zempl. šíravu alebo nejake rekreačné stredisko pri vode. A ja za nejake letisko:D :myslimu nas je take stare opustene tam by to bolo.ale zase by sa kazdy vyhovaral ze to je daleko. Citovat
Zila Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: kecod ja by som to riesil tak ze nech kazdy kto by siel napise kde byva a spravilo by sa to tak aby to nemal nik moc daleko. mylsim si ze 100 km tam a naspet neni tak vela.alebo 200 keby sa to spravi niekde na strednom slovensku tak toje stred. ja kazde dva tyzdne cestujem za priatelkou za 2 mesiace uz mandzelkou 300 km tam a 300 spet. a pohodka. ja na zraz pojdem urtite ked bude.mne to problem nerobi:roker tvoj navrh je super ale zase je to ako to bolo pred rokom bolo to tak že bol dany navrh teras netušim či je to spravne bola to myslim Ružina bolo to super parada aš nato že majitel pozemku požadoval pri dohode o priestore osobny kontakt ale tu to prasklo nikomu sa tam na tie 5 minuty nechcelo a to taktieš mne lebo ked navrhne niekto nejaku lokalytu tak a ma to za dvermy tak nech sa zacne trochu aj oto starat nie lem pisat ale zobrat auto skočit tam za 10 minut je tam a za dalsie 10 je doma a jeto no nie nech tam zajde dakto druhi ja sa pridem iba kuknut Citovat
antal Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: kecod Původně zaslal: antal Původně zaslal: Whitetiger ja by som bol za zempl. šíravu alebo nejake rekreačné stredisko pri vode. A ja za nejake letisko:D :myslimu nas je take stare opustene tam by to bolo.ale zase by sa kazdy vyhovaral ze to je daleko. A je otvorené pre verejnost? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.