Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Zila

Původně zaslal: jozefsv

no vidis.ked som v minulosti napisal o tom pravdu tak si ma skoro ukamenoval.pamatas?

ved ked vieš ako sa to ma urob ty :D:D:D:D

[upravil dne 4/3/09 Zila]

to vies ze viem,aj kapela z roznavy tu chodila hravat,lenze kto by tu prisiel.

Odesláno

čo pre vas slovakou je super ZRAZ :myslim:myslim:myslim:myslim

jazda zručnosti je vam malo:nevim

gulas nepapate :aut

na Chate sa vam spat nechce :roll)

bazen vraj neviete plavat :mrk

a co tak do jaskyne ale kdeze tam je tma :mad:

??? ORIENTAK ??? ale kdeze to ide zase do nafty a do benalu :bojim:bojim

škoda otom pisat :blablabla

Odesláno

kua ja len cakam kedy bude nejaky zraz tu na sk ale ako vidim takymto cinom nebude nikdy.kto neje gulas? sak to je najlepsia vec co moze byt alebo grilovane kuracie prsia. zila veru keby je zraz v jaskyni tak by sa vyhovaraly na tu tmu a ani z toho by nic nebolo

Odesláno
Původně zaslal: antal

Chce to davat návrhy a nie písat ako to v minulosti dopadlo na H...

tak pozor na H AKO <> HRADOK ALEBO hovno

Odesláno

Slovaci kolko ste do zrazu ochtny vrazit tak ako sa to deje inde prispevok na uskutočnenie :myslim:myslim

tak a teraz sa ukaste

ja dam 35 euro :aut

tak a tu to zamrzne uplne.ja som ochotny dat 30 zila spravme si my dvaja zraz a je a tak to spravime aby to folo fer ze sa stretneme niekte v polovici cesty aby si sa nevyhovaral ze to mas dalej ako ja:bacha:D
Odesláno
Původně zaslal: kecod

kua ja len cakam kedy bude nejaky zraz tu na sk ale ako vidim takymto cinom nebude nikdy.kto neje gulas? sak to je najlepsia vec co moze byt alebo grilovane kuracie prsia. zila veru keby je zraz v jaskyni tak by sa vyhovaraly na tu tmu a ani z toho by nic nebolo

no stači ked si daš http://www.peugeot-club.cz/index.php?co=galerie/menu&upload=/foto_srazy/soukrome/Ochtina(SK)_26.05.2007 a pochopiš

Odesláno

Slovaci kolko ste do zrazu ochtny vrazit tak ako sa to deje inde prispevok na uskutočnenie :myslim:myslim

tak a teraz sa ukaste

ja dam 35 euro :aut

tak a tu to zamrzne uplne.ja som ochotny dat 30 zila spravme si my dvaja zraz a je a tak to spravime aby to folo fer ze sa stretneme niekte v polovici cesty aby si sa nevyhovaral ze to mas dalej ako ja:bacha:D

ted ja som taka kurva ja dojdem :D

Odesláno

ja by som to riesil tak ze nech kazdy kto by siel napise kde byva a spravilo by sa to tak aby to nemal nik moc daleko.;) mylsim si ze 100 km tam a naspet neni tak vela.alebo 200 keby sa to spravi niekde na strednom slovensku tak toje stred. ja kazde dva tyzdne cestujem za priatelkou za 2 mesiace uz mandzelkou 300 km tam a 300 spet. a pohodka. ja na zraz pojdem urtite ked bude.mne to problem nerobi:roker

Odesláno

To je na každého predstavivosti;) .Ale priznaj sa čo ta ako prve napadlo:D

na nam sa na Hradku pačilo na zraze

Bohužial nemožem posudit,ale verím ti.
Odesláno

Původně zaslal: Whitetiger

ja by som bol za zempl. šíravu alebo nejake rekreačné stredisko pri vode. :super

A ja za nejake letisko:D
:myslimu nas je take stare opustene tam by to bolo.ale zase by sa kazdy vyhovaral ze to je daleko.
Odesláno

ja by som to riesil tak ze nech kazdy kto by siel napise kde byva a spravilo by sa to tak aby to nemal nik moc daleko.;) mylsim si ze 100 km tam a naspet neni tak vela.alebo 200 keby sa to spravi niekde na strednom slovensku tak toje stred. ja kazde dva tyzdne cestujem za priatelkou za 2 mesiace uz mandzelkou 300 km tam a 300 spet. a pohodka. ja na zraz pojdem urtite ked bude.mne to problem nerobi:roker

tvoj navrh je super ale zase je to ako to bolo pred rokom bolo to tak že bol dany navrh teras netušim či je to spravne bola to myslim Ružina bolo to super parada aš nato že majitel pozemku požadoval pri dohode o priestore osobny kontakt ale tu to prasklo nikomu sa tam na tie 5 minuty nechcelo a to taktieš mne lebo ked navrhne niekto nejaku lokalytu tak a ma to za dvermy tak nech sa zacne trochu aj oto starat nie lem pisat ale zobrat auto skočit tam za 10 minut je tam a za dalsie 10 je doma a jeto no nie nech tam zajde dakto druhi ja sa pridem iba kuknut :mad:

Odesláno

Původně zaslal: Whitetiger

ja by som bol za zempl. šíravu alebo nejake rekreačné stredisko pri vode. :super

A ja za nejake letisko:D
:myslimu nas je take stare opustene tam by to bolo.ale zase by sa kazdy vyhovaral ze to je daleko.
A je otvorené pre verejnost?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...