kecod Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 mam taky problem rano ked startujem a je jedno ci je -10 alebo plus 28 stale rano ked nastartujem alebo ked auto dlksie stoji a nastartujem tam mi ide na 3 valve nema to tah do 3 tisic nad tri uz ide normalne ale pokym sa nezohreje na 80 stupnou tak cuka ako byk. potom uz ide normalne.cim to moze bit? Citovat
pastorek Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Nenapísal si aký je to motor tak iba všeobecne pre benzínový motor. Skús vymeniť sviečky. Keby to nepomohlo, tak zmerať tlaky vo valcoch. Potom už jedine tlak paliva pri motore so vstrekovaním alebo hladina paliva pri motore s karburátorom. Citovat
kecod Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 je to bendzinovy motor 1.4 karburator praveze sviecky su nowe a hladina kolko ma bit presne?ale ono to robi len ked je studeny napr ked idem na dvojke pomaly 40 tak trha ale ked pridam na vecie otacky tak uz trha.ale ked sa zohreje tak uz netrha vobec. kedem na mensich otackach Citovat
pastorek Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Hladina sa nastavuje na plaváku v komore a konrétna hodnota záleží na type karburátora. Podľa toho čo píšeš by to mohla byť i zle nastavená bohatosť zmesi alebo prisávanie falošného vzduchu. Nakoľko tých príčin môže byť viac zrejme by bolo rozumné navštíviť nejakého mechanika. Citovat
kecod Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 bohatost zmesi ten srobik som zakrutil uplne n a doraz falosny zduch nema z kade vsetko som pretesnil na novo nove tesnena pod karburatorom.ja uz neviem.ale robi to len ked je studeny.ked sa zohreje je uz dobre Citovat
pastorek Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Původně zaslal: kecod ...bohatost zmesi ten srobik som zakrutil uplne na doraz... To môže byť jedna z príčin. Základné nastavenie som dával 2,5 otáčky. (P309, 1,6, karburátor Solex) Potom len doladiť podľa emisií alebo (skúsený) podľa chodu motora. Skús takto, mohlo by to pomôcť. Citovat
kecod Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 2.5 otacky odkial? ked bol zakruteny na doraz ci ked bol uplne odkruteny?skusm uvidim. Citovat
pastorek Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Původně zaslal: kecod 2.5 otacky odkial? ked bol zakruteny na doraz ci ked bol uplne odkruteny?skusm uvidim. Úplne zakrutiť a potom povoliť o 2,5 otáčky. Pri zakrutení jemne, na konci je kužel a násilným dotiahnutím môžeš pokaziť dierku v telese karburátora. Citovat
kecod Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 si myslis ze to bude tym lebo ja som to mal aj odkrutene a stale to robilo a som skusal kadejako. mna z toho motora uz klepne.dnes mi termostat aj odysiel tak na tom ani nebeham lebo to sklbe jak svina bo sa to nezohreje. Citovat
kecod Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 ten karburator co tam mam je uplne na pi... da sa zohnat nejaky iny? pocul som ze sa da vymenit za karburator zo skoda 100? viete o tom niekto nieco konkretnejsie?diky za odpovede. Citovat
kecod Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 neviem nik o tom blisie nieco? lebo stymto co mam som bol u mechanika co robi emysie a mi vravel ze tento karburator co mam je rozhaseny riadne nic sa neda nastavit. tak rozmyslam ze tam dam ten z tej skody 100. skusal to niekto alebo vie o tom niekto?jak sa to robi a co tam treba.?? Citovat
pastorek Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Zo Škody 100 by zrejme pasoval rozmerovo na prírubu no ty máš motor 1,4 a to bola 1,0. Pochybujem že by sa dali zohnať druhé trysky a vzdušníky aby dával zmes pre motor o polovicu väčší. To skôr z nejakej búračky a podobného motora. Skús si dať príspevok do sekcie kúpim. Citovat
kobra Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Většinou to dělá hlava rozdělovače, palec, kabely , svíčky. Pokud to přejde samo od sebe, může to být vlhkost , svod, závada v kabelizaci. Je to o pokusu a omylu. Zkoušt, zkoušet, zkoušet , zkoušet.... Citovat
kecod Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 mam cely rozdelovac nowy aj kable aj sviecky. a z tym karburatorom zo š100 by to mohlo ist cital som to na jednom fore ze to niekto montoval a islo mu to pohode.len tam nebolo o tom nic blisie. mne to zere strasne vela 10 litrou mam na 95 km som to presne si meral. do prazdnej nadrze som natankoval 10 L a do bandasky 10 aby som mal co naliat ked mi dojde a presne na 10 litrou som spravil 95 km.a bol som stym u jedneho co robi emysie tak ze mam bohatu zmes a neda sa nastavit.ten karburatir co mam je uplne rozhaseny. dnes skusim vymnit ten zo skody 100 a uvidim co to povie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.