Lentilka Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 to na motor z fazola budeš dávat turbo jo? tak to jsem zvedavej na výsledek... Citovat
havlik Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 jo přesně tak jinak pokud by to někoho zajímalo http://skoda-virt.cz/cz/auta/emka/2659-havlik-skoda-125l/ spousta věcí tam nejni nafocených třeba stavitelný tlumiče a tak. Citovat
Bu Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Favořiť náhodou, přes svou pitomou konstrukci vydrží fakt hodně. Citovat
soptik155 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 já mám taky na virtu škudku a mám tam motor komplet z felicie stříkačku 50kw a fakt bomba Citovat
havlik Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 tak to tam mam ted sice na karbecu ale je to nuda to vůbec nejede Citovat
havlik Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Seru na Renaulty no to moná až tam někdy uděláš podvozek co drží na silnici Citovat
havlik Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 Tak už mam opravený kolečka jen je vyzvednout viz http://www.volny.cz/zazaa/manganeza.jpg stejně to nebude nikoho zajímat:) Citovat
Burisek Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: havlik Tak už mam opravený kolečka jen je vyzvednout viz http://www.volny.cz/zazaa/manganeza.jpg stejně to nebude nikoho zajímat:) ale bude,kolečka hezký,si je nechával dávat do barvy a lakovat ??? Citovat
Burisek Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 no i já se přidám k výkonu a můžu s klidem říct že 66 kw Ochcávce v TDi dávám na prdel na dálnici s přehledem.....,a to jsem se kámošem vsadil že mu to na přivaděči nandám když si jí koupil a koukal jsem se na něj ve zpětným zrcátku .... a ta 2.1 TD jede fakt solidně.... běžně není problém po dálnici 150 - 160 km/h..... akorát si dávám bacha na Passaty Citovat
havlik Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: havlik Tak už mam opravený kolečka jen je vyzvednout viz http://www.volny.cz/zazaa/manganeza.jpg stejně to nebude nikoho zajímat:) ale bude,kolečka hezký,si je nechával dávat do barvy a lakovat ??? nechával sem je rovna a dovařovat hrany a pak sou odlakovaný a ta barva je komaxit Citovat
gasaxx Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Burisek no i já se přidám k výkonu a můžu s klidem říct že 66 kw Ochcávce v TDi dávám na prdel na dálnici s přehledem.....,a to jsem se kámošem vsadil že mu to na přivaděči nandám když si jí koupil a koukal jsem se na něj ve zpětným zrcátku .... a ta 2.1 TD jede fakt solidně.... běžně není problém po dálnici 150 - 160 km/h..... akorát si dávám bacha na Passaty Jo, tak to Ti to jede, skoro jak to moje...:-) Taky běžně 150-160Km/h, ale já na okreskách... Na dálnici je to o něčem jiným...:-) A když bude Passat chtít, tak si Tě i při 150ti najde, takže tam už je to pak jedno...:-d Citovat
havlik Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: gasaxx Původně zaslal: Burisek no i já se přidám k výkonu a můžu s klidem říct že 66 kw Ochcávce v TDi dávám na prdel na dálnici s přehledem.....,a to jsem se kámošem vsadil že mu to na přivaděči nandám když si jí koupil a koukal jsem se na něj ve zpětným zrcátku .... a ta 2.1 TD jede fakt solidně.... běžně není problém po dálnici 150 - 160 km/h..... akorát si dávám bacha na Passaty Jo, tak to Ti to jede, skoro jak to moje...:-) Taky běžně 150-160Km/h, ale já na okreskách... Na dálnici je to o něčem jiným...:-) A když bude Passat chtít, tak si Tě i při 150ti najde, takže tam už je to pak jedno...:-d To se máš čim chlubit Citovat
čakom Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 havlik: kola vypadají dobře. pak dej foto jak to bude ladit k té bílé Citovat
309GT Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Paráda!,už dej foto na autě,jsem zvědavej jak to bude vypadat:super Citovat
havlik Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 Rád bych dal ale nemam je obutý a nemam prachy na nový gumy:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.