Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: soptik155

jo čakome ty máš krásnýho pěžutka fakt krásnej já ted budu dávat zatmavený okna,sportovní filt,rezonátor,koncovej tlumič aby to mělo lepší zvuk a až časem našetřím tak bych to chtěl posadit dolu tak uvidíme

děkuji:mad:

lauf jsem měl taky ale moc to poutalo policajty:nevim

ak jsem ho oddělal a mám klid.

no tak já jim dyštak ukážu služební prukaz:-D
Odesláno

jo čakome ty máš krásnýho pěžutka fakt krásnej já ted budu dávat zatmavený okna,sportovní filt,rezonátor,koncovej tlumič aby to mělo lepší zvuk a až časem našetřím tak bych to chtěl posadit dolu tak uvidíme

tak to maš dobrý;)

Odesláno

tak to maš dobrý;)

no ale u všech to taky neplatí:nevim
Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: gasaxx

Já bych zase nešel do TD... Otec má Xsaru 3dveř 1.9TDi... Neříkám, že by to nejelo, ale HDi už bych neměnil ani omylem... Bere to v daleko větším rozsahu otáček a ten výkon je taky někde jinde...

Tak ano, jde o to ze hdi je konstrukcne nekde jinde a mas vic moznosti co se ti tam muze podelat ze. a ja nechci aby se tomu tak stalo.... Mi prijde ze td je daleko bytelnejsi a neni tak nachylnej na spatnej druh nafty.... Teda spis nema se tam co podelat....

No asi máš pravdu s tím, že se tam může podělat víc věcí, ale na druhou stranu je to daň za výkon a možnosti toho motoru... A nekvalitní nafty se nebojím... Tankuji věsměs jen Shell V-power Diesel... Takže to by měla být určitá záruka kvality... A taky je to znát na výkonu... Až se potkáme na nějakým sraze, tak Tě svezu a třeba změníš názor na Coupe v HDi...:D

[upravil dne 8/2/09 gasaxx]

Odesláno

To je jasný, že HDi je někde hodně jinde, jen mi překvapilo to, že to TD neni taková lemra. Rozhodně bych to nevyměnil. O d tý doby co mi měnili FAP (první výměna po 216tis :)) to zese jede jak zamlada. Ale ve sporťáku je ten zvuk prostě divnej. To jednou na natáčení říkali na bráchovou 407. Takový hezký auto a takovej hnusnej zvuk... :D

Odesláno

Já bych zase nešel do TD... Otec má Xsaru 3dveř 1.9TDi... Neříkám, že by to nejelo, ale HDi už bych neměnil ani omylem... Bere to v daleko větším rozsahu otáček a ten výkon je taky někde jinde...

Tak ano, jde o to ze hdi je konstrukcne nekde jinde a mas vic moznosti co se ti tam muze podelat ze. a ja nechci aby se tomu tak stalo.... Mi prijde ze td je daleko bytelnejsi a neni tak nachylnej na spatnej druh nafty.... Teda spis nema se tam co podelat....

No asi máš pravdu s tím, že se tam může podělat víc věcí, ale na druhou stranu je to daň za výkon a možnosti toho motoru... A nekvalitní nafty se nebojím... Tankuji věsměs jen Shell V-power Diesel... Takže to by měla být určitá záruka kvality... A taky je to znát na výkonu... Až se potkáme na nějakým sraze, tak Tě svezu a třeba změníš názor na Coupe v HDi...:D

Tak kdybych chtel auto do vykonu tak si nebudu brat 1.9 td ale treba 2.0 nebo 2.2 16 v ze :) jenze proste zatim mi ta nafta staci a zase tak liny to neni :) kdyz potrebuju tak to jede:). A o tom hdi ze to jede jinak pokud mas hdi 66kw tak bych rek ze je to uplne to samy jako 1.9 ze....

Odesláno
Původně zaslal: Bu

To je jasný, že HDi je někde hodně jinde, jen mi překvapilo to, že to TD neni taková lemra. Rozhodně bych to nevyměnil. O d tý doby co mi měnili FAP (první výměna po 216tis :)) to zese jede jak zamlada. Ale ve sporťáku je ten zvuk prostě divnej. To jednou na natáčení říkali na bráchovou 407. Takový hezký auto a takovej hnusnej zvuk... :D

Souhlasím... FAP jsem taky měnil... A te zvuk je děs, jenže zase jen tam úžasnej zvůk, když zabírá Turbo... A není to traktor jako TDi... Je to o hodně klidnější a tišší...

Odesláno

Tak kdybych chtel auto do vykonu tak si nebudu brat 1.9 td ale treba 2.0 nebo 2.2 16 v ze :) jenze proste zatim mi ta nafta staci a zase tak liny to neni :) kdyz potrebuju tak to jede:). A o tom hdi ze to jede jinak pokud mas hdi 66kw tak bych rek ze je to uplne to samy jako 1.9 ze....

No tak kupovat HDi s 66kW by mohl jet člověk, kterej asi moc nemyslí...:-D 66kW má naše Xsara v TDi... Nejede to špatně, ale dostat se přes 160km/h je celkem umění... Jenže to už je zase o konstrukci auta... Není to na to stavěný a začne se to pěkně vlnit... No myslím, že když svoje Coupe doplním ještě nějakým kvalitním chipem, tak to zase bude někde jinde... Ze základních 98kW by se mohlo dát ještě něco dostat... Doufám...:-D

Odesláno

jde to bez problému dostat na 150 koní(známý má v C5 a nemuže si to vynachválit, klesla i spotřeba), aniž by to tomu jakkoli ublížilo, limitně asi kolem 180, ale to už je o motor.

66KW je blbina, zvlášť v kombiku, to jek když si někdo koupí Fabii HTP a diví se, že mu to jezdí po dálnici za 9. Já vždycky chtěl 2,2 (taky jsem ho sháněl 4 měsíce), páč ten motor je výrazně lepší jak 2,0. Neni to nijak super rychlý, do 200 to má co dělat, ale geniální je, že se skoro nezmění výkon, když jedu v 5 lidech s narvaným kufrem a rakví na střeše, nebo když za to zapřáhnu plato.

K tomu zvuku, neni to natvrdo, zas mi trochu vadí, jak to hvízdá. No 3,0V6 to neni, no :D

Odesláno

jde to bez problému dostat na 150 koní(známý má v C5 a nemuže si to vynachválit, klesla i spotřeba), aniž by to tomu jakkoli ublížilo, limitně asi kolem 180, ale to už je o motor.

66KW je blbina, zvlášť v kombiku, to jek když si někdo koupí Fabii HTP a diví se, že mu to jezdí po dálnici za 9. Já vždycky chtěl 2,2 (taky jsem ho sháněl 4 měsíce), páč ten motor je výrazně lepší jak 2,0. Neni to nijak super rychlý, do 200 to má co dělat, ale geniální je, že se skoro nezmění výkon, když jedu v 5 lidech s narvaným kufrem a rakví na střeše, nebo když za to zapřáhnu plato.

K tomu zvuku, neni to natvrdo, zas mi trochu vadí, jak to hvízdá. No 3,0V6 to neni, no :D

A od koho má známej ten chip? No já s tím jezdím za 10 litrů... Dá se jet za sedm, ale to z tý jízdy člověk nic nemá... Navíc s tím jezdím spíš krátký vzdálenosti Kolem 10-30km... Jinak k rychlosti... Do 210 to letí jak vítr, dál jsem se ještě neměl možnost dostat kvůli provozu... Musím někdy vlítnout na dálnici na ránem až bude sucho a vyzkoušet konečně, kde to má hranici...:-d

Odesláno

Jo tak to ho budu muset dohonit a zeptat. Už jsem ho nějakou dobu neviděl.

Já jezdim tak za 8,5 - 9 když na to hamtám (150km/h průměr na dálnici). Včera, jak jsme byli pro toho bílýho, tak jsem jel 6,6. Je strašně znát, když s tim lítáš jenom to krátký. Já když jezdim jen do práce (5km po městě), tak se pod těch 10 nedostanu.

Odesláno

Nojo, to je jedna z mála nevýhod oproti např TDi od VW. A taky mi trochu štve to, že mu chvíli trvá, než se rozhejbá.

Odesláno

Nojo, to je jedna z mála nevýhod oproti např TDi od VW. A taky mi trochu štve to, že mu chvíli trvá, než se rozhejbá.

Jak to myslíš, že trvá než se to rozhejbá? To moje má zrychlení celkem hodně pěkný... Rozhodně si nemůžu stěžovat třeba oproti Oktávce 1.8 20v, se kterou jsem jezdil...

Odesláno

To jo, ale ta má kára má dost zpoždění na plynu. Pitomá elektronika. To TD reaguje rychleji

Tak to máš asi něco v nepořádku, jestli je to tak citelný... Kámoš má taky 406 Break 2.0HDi r.v.2003 a nezdá se mi, že tam bylo něco spatně, když jsem to měl půjčený... I když je fakt, že TDi má možná jakoby o něco tvrdší zátah, ale jak se dostane na 3-3500 otček, tak jde do kytek, kdežto HDi do 4500 tahá pěkně...

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

Původně zaslal: havlik

Gasaxx: tajný to nejni ale bude to tady místnim zajisté akorát k smíchu:) Stavim si škodovku 1.3Turbo:)

motor z fiatu?

Ne normalni upravenej favorit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...