Sobol Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 jelikož sedačky z GT nejsou k sehnání a origo jsou za neskutečnou cenu, sportovní sedačky jsou uzké a nebo mám kolena moc vysoko rozhodl jsem se k přečalounění sedaček tak držte palce galerie bude aktualizována zde: http://tsrcustom.com/sedacky/album/index.html kdo bude chtít může sledovat... [upravil dne 4/2/09 Sobol] Citovat
antal Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Ty si číslo!No ja by som odvahu nemal,lenže ja to riešit ani nemusim:).Ak dobre vidim tak stret je koženka(prečo nie koža ?)a boky su z latky? Citovat
Sobol Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 boky jsou tak jak byly origo.. jen střed jsem očalounil koženkou.. kůže- nebyla a když tak drahá.. stačila mi koženka.. Citovat
Dismay.zs Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Tak na tohle bych odvahu teda neměl. Máš asi zlatý šikovný ruce. Ale určitě to bude pěkný. Mě se líbí osobně kožený sedadla, ale jsou hrozně drahá. To uděláš i čalounění všech dveří? Citovat
antal Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Tak hlavne aby niečo vydržala,inak neminul si sa povolaním? Citovat
Sobol Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 je to právě koženka na čalounění sedadel, tak se nějak nebojím že by nevydržela.. je z rubu vyztužena.. dveře učitě nebudu čalounit.. to nechám tak jak je.. možná maximálně taky tu látku u toho madla.. jinak nic... jsem takový ferda mravenec jinak neminul.. ve státních službách je mi dobře.. Citovat
antal Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 No ved uvidíš časom.Ja len že som sa zhruba 4 roky živil ako sekač zvrškov bot a s koženkou/kožou som bol v kontakte denodenne.Bojím sa aby ti to nepopraskalo.A prečo si sa rozhodol pre tuto variantu?Myslim tým boky latka,stred \"koža\". Citovat
Sobol Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 nevím.. se mi to tak líbilo.. s těmi boky by bylo ještě více práce, tak se mi to i líbí jak to je ta černá kolem toho a červená uprostřed.. Tak popraská i kůže časem, jsem měl už sedaček několik v jiných autech.. Citovat
Sobol Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 dnes .. ve Francii vymysleli hodně hluboko západky kolíků pro opěrky hlavy..chce to delší prsty.. Citovat
antal Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Vyzera to pekne,rad by som to videl naživo.A hlavne nech to dlho vydrží Citovat
Sobol Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 dneska jsem dělal přední sedačku spolujezdce.. a jen vrchní díl celý den.. spodní není tak hrozný až na to, že je celá levá část zanýtována.. zítra dopoledne bych to měl mít hotové , tak nahodím foto Citovat
antal Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Vyzera to fakt pekne...si šikovný to musim uznat:super Citovat
Sobol Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 díky zítra se možná pustím do te poslední sedačky řidiče..ale je to o nervy:bacha Citovat
Lukas24 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Moje první reakce na to \"to si dělá prdel!?\" ... ale v dobrym:D;)...moc pěkný ... k červenému autu jak jako ušitý! Citovat
Sobol Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 díky za pochvalu.. už to mám hotové tak jen navleču poslední potah a nafotím .. zítra bych tu měl dát fotky a založím už vlastní vlákno pro mé auto Citovat
actionMed Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 no a kdy založíš vlákno s objednávkama pro ostatní? ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.