jk69 Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 Dobrý den, prosím o radu: Mám auto značky Peugeot 309 a koupil jsem si nové autorádio. A nevím přesně jak ho zapojit.Z auta čouhají tři kablíky - bílý, modrý a zelenožlutý, a nevím přesně který co je? Tipuji,že bílá je napětí,zelenožlutá je zem, ale nevím co je modrá? Nevím jestli trvalé napětí nebo něco jiného. Děkuji moc! Citovat
gvg Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 Čau, určitě bys tam měl mít ještě dva páry kabílků, což jsou reproduktory. Dráty změnříš promptně: na zelenožlutý dej jeden konektor multimetru či voltmetru, na bílej druhej konektor. Na jednom je trvale +12V (záloha pro rádio) a na druhým se tam +12V objeví, až otočíš klíčkem a zapneš zapalování. To? vše. Citovat
Petano Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 a jestli mas na autoradiu iso konektor tak si to nech na pockani udelat u nejakeho soukromeho autoelektrikare a mas to na jistotu on vsechno zmeri a ma zkusenosti s instalacema Citovat
jk69 Odesláno 16. květen 2004 Autor Odesláno 16. květen 2004 Čau, tak zapojil jsem co se dalo a vše funguje až na jednu věc: Rádio mi nefunguje když vypnu klíčky ze zapalování, i když tam prochází napětí 12V. Stanice jsou pak uložené. Rádio mám Inspira in-314 d. Nevím přesně čím to je? Jestli rádiem, autem nebo mnou! Citovat
Petano Odesláno 16. květen 2004 Odesláno 16. květen 2004 no tech stalych 12v se zapojuje jenom kvuli pametem (stanic) a tak a vlastni hlavni napajeni se zapojuje vetsinou na klicek aby sis nevybil baterky kdyz zapomenes vypnout radio. Nekdy se autoradio zapojuje jeste na svetla. Takze to mas zapojeny spravne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.