Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Předpokládám že kvůli nějakýmu křídlu bo tak něčemu, že jo? Takže jde opravdu jen o délku hrany?

Auto bych měl, ale metr ne, takže já můžu sloužit až večer doma.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Předpokládám že kvůli nějakýmu křídlu bo tak něčemu, že jo? Takže jde opravdu jen o délku hrany?

Auto bych měl, ale metr ne, takže já můžu sloužit až večer doma.

Ak to tu dovtedy nebude tak kludne...

A ano, ide o tu spominanu listu...snad sa to za kridlo povazovat neda.

Dik

Odesláno

Soráč, dostal sem se k tomu až teď.

Teda měří se to pěkně blbě, abych pravdu řekl. Jak moc přesně to potřebuješ? Když to necháš udělat trochu delší, půjde to zkrátit? Vychází mi to po hraně kufru zhruba 123cm (spíš ještě malinko víc), ale víko se směrem k zadnímu sklu rozšiřuje, takže záleží na tom jak daleko ten spoilerek nahoře zasahuje, tam bys to pak potřeboval asi ještě o kousek širší.

post-0-14109604502717_thumb.jpg

Odesláno

No jo, ale to je právě docela problém. To víko je všeljak zaoblený,něco tam přesně změřit v podstatě nejde. Stejně si myslím, že by bylo nejlepší objednat to o pár cm delší, připasovat a pak na krajích zkrátit. Můžeš měřit sebepřesněji, pořád ti tam někde bude pár milimetrů lítat. A přesný zkosení krajů tak, aby to pasovalo přesně na hranu ti zcela jistě neudělají.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

No jo, ale to je právě docela problém. To víko je všeljak zaoblený,něco tam přesně změřit v podstatě nejde. Stejně si myslím, že by bylo nejlepší objednat to o pár cm delší, připasovat a pak na krajích zkrátit. Můžeš měřit sebepřesněji, pořád ti tam někde bude pár milimetrů lítat. A přesný zkosení krajů tak, aby to pasovalo přesně na hranu ti zcela jistě neudělají.

No jo....

tak dik, skusim mu to poslat takto.

Odesláno

Víš že bych rád pomohl, ale zkrátka si myslím, že přesně na milimetr tak, aby to přesně pasovalo to změřit nepůjde. Předpokládám že ta lišta je nějakým způsobem ohebná, takže bych jí připasoval a kraje pak začistil přesně podle tvaru kufru. Měřil sem to i rovně vrchem, tam mi to vychází 122,5 cm, ale podle mě je tahle hodnota naprosto o ničem, protože nepostihuje zakřivení odtrhový hrany. Zezadu to vychází viz fotka, nějakejch 123cm, ale zas to nic neřekne o tom, že víko kufru se nahoře směrem ke sklu rozšiřuje, takže dva cenťáky od hrany by ten rozměr byl zase jinej.

Odesláno

Ved skusim mu poslat obrazok kufra a tolko rozmerov kolko to len bude mozne....a ano mas pravdu, zalezi kam ta lista pojde, u mna zrejem uplne na koniec kufra.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...