kukikuk Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 Dekuji za pochvalu, brzo prihodim dalsi fotky. Citovat
swedak Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 ahoj, pěkná barva [upravil dne 29.4.2009 swedak] Citovat
Kvasky Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: swedak ahoj, pěkná barva [upravil dne 29.4.2009 swedak] ty BBS RS jsou parádní!!! Citovat
swedak Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: swedak ahoj, pěkná barva [upravil dne 29.4.2009 swedak] ty BBS RS jsou parádní!!! ahoj, díky , 8 a 9x16, ted s podložkama př. ET 5, za. ET -5, 5x130 Citovat
Kvasky Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 Původně zaslal: swedak Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: swedak ahoj, pěkná barva [upravil dne 29.4.2009 swedak] ty BBS RS jsou parádní!!! ahoj, díky , 8 a 9x16, ted s podložkama př. ET 5, za. ET -5, 5x130 No sháněl jsem je taky (4x100) a je to nemožný... Pokud jsou k mání tak je to za ranec.... Ale fakt moc pěkný.... Citovat
oni Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 a nepripravoval ti je danny ty BBS-a? jinak jestli to je tvoje kara,tak moc velkej luxus Citovat
swedak Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: oni a nepripravoval ti je danny ty BBS-a? jinak jestli to je tvoje kara,tak moc velkej luxus ano, 306 je moje, díky, bbs jsem koupil od Dannyho + leštil mi límce Citovat
dskala Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Tak včera jsem se na tu 406 byl s kukim podívat a musím smeknout. Fakt parádní kára. Autům zas tak mrtě moc nerozumim, o to víc respektu mám k tomu jaký auto se dá udělat ze dvou vraků. Jednička s hvězdou Tome Citovat
oni Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: swedak Původně zaslal: oni a nepripravoval ti je danny ty BBS-a? jinak jestli to je tvoje kara,tak moc velkej luxus ano, 306 je moje, díky, bbs jsem koupil od Dannyho + leštil mi límce Ja s nim ted bydlim na private,vypravoval o tvem auti,mooooc pekny. Citovat
Peter86 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: swedak Původně zaslal: oni a nepripravoval ti je danny ty BBS-a? jinak jestli to je tvoje kara,tak moc velkej luxus ano, 306 je moje, díky, bbs jsem koupil od Dannyho + leštil mi límce Chlape tak jestli tohle je tvoje..tak pred tebou smekam..Vazne luxus..Presne me predstavy o 306..Odkud jsi?? Citovat
swedak Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: Peter86 Původně zaslal: swedak Původně zaslal: oni a nepripravoval ti je danny ty BBS-a? jinak jestli to je tvoje kara,tak moc velkej luxus ano, 306 je moje, díky, bbs jsem koupil od Dannyho + leštil mi límce Chlape tak jestli tohle je tvoje..tak pred tebou smekam..Vazne luxus..Presne me predstavy o 306..Odkud jsi?? Zdravim, díky, už si s tim hraju nějakej pátek;), jsem z Příbrami, tady máš všechny náležitosti k mé 306 : http://club.autofun.cz/swedak/peugeot-306.html , at mu to tady nezasíráme:papa . Citovat
Ericce Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 tak ja se pridám k tím co budu víc chvalit. auti jako celek pěkné a asi budu jeden z mala ale to křidlo na kufru se mi libi. videl jsem naživo coupatko s takovym a podle mne se to tam hodí. taky zadni naraznik je pěknej a až tam daš duplex tak to bude krasa. předni naraznik taky peknej, lepší jako ten pred faceliftem. a lak...no jo už to není takova vychytáfka ale stejně je peknej a podle mne se auti hodi a duležité je že se líbi tobě. disky podle mně v pohode, když tam dáš ty podložky, znížiš a skusiš zehnat jiné 17\" pneu z větším profilem tak to bude v pohode. tak zlepšíš komfort a zmenšíš tu hruzostrašnou díru mezi kolem a blatníkem. taky chválim a obdivuju že sis všechno spravil sám a taky za takove odhodláni se do takoveho nečeho pustit. neco podobného se chystám taky udelat. a ted musim projevit i nechválu. zastancem dolepenych prahu taky nejsem. když už si chtel mit prah tak nizko od zeme tak bych to nejak zvaril a prekitoval s tim origo prahem at to pusobi vice ucelene a taky spojler na prednim narazniku bych řešil takhle, protože by to vice ladilo ze zadním narazníkem který je bez spodního spojleru. nebo když už spojlery tak všude. a s tim zníženim nevím nevím když jsi tam dal ti prahy bude to fakt nízke. ale je to už na tobě. ja bych radši znížil jako bych dával spojlery. ale je to celý jen na tobe takže neřeš nazory jinych a jed si svý. ať se auti libi hlavne tobě. tot vše a přeju hodne štesí při tunení. ať se darí [upravil dne 8/5/09 Ericce] [upravil dne 8/5/09 Ericce] Citovat
kukikuk Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Toto moje auto Peugeot 406 Coupe je jiz naprodej z duvodu financni tisne. Pripadni zajemci muzete psat, nebo volat na tel. 737385113 cena dohodou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.