kukikuk Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Tak tu konecne mate slibene fotecky meho auticka, prace bylo spousta, ale myslim si ze nynejsi vysledek stal za tu namahu. Na aute hodlam upravit jeste dost veci, ale to az do budoucna. No posudte mou praci sami a klidne mi to okomentujte:roker. Fotky jdou postupne jak jsem Coupatko stavel. Citovat
Burisek Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 omluva..... nějak mi to blbne... [upravil dne 1/2/09 Burisek] Citovat
gasaxx Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Teda, nestačím se divit... Jsi fakt šikovnej, ale hlavně ta barva vypadá fakt moc parádně... Sinam prahy a zadní spojler už mám objednaný stejný jako Ty asi 14 dní...:-D Jinak jsem zvědavej, jak to nakonec dopadne to Tvoje auto... Chválím...:-) Citovat
Burisek Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 moc moc hezký,a když jsem to viděl na vlastní bulvy,fakt luxus,nádherná barva jsi frajer !! Citovat
msoli Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Lak fakt ale fakt luxusny ale tie elektrony mi tam vobec nepasuju. Ta farba sa mi tam nehodi,ale ostatne nadhera. Citovat
antal Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Farba fakt nadhera,len by to ešte chcelo ine kola(večšie) a tu koncovku vyfuku. Citovat
vendelinek Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Teda klobouk dolu,seš šikula,moc se ti to povedlo:super a ta barvička ,ta teda sedí ,moc pěknej fešák,veliká pochvala:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
MirasCC Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Škoda že si se nevybodnul na tuzing zadní nárazník, jinak zpracování fajn. Ta světlá palubka se ti bude parádně odrážet v čelním skle Citovat
gasaxx Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Promiň, ale nemají být nový prahy nalepený na\\místo těch starých??? Takhle mi to moc nesedí... Citovat
kukikuk Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 Moc dekuju za pochvalu, tesi me to, jinak jak uz tu byla narazka na kola, tak uz tam sou jina a to 17 Alutec Storm, vypada to hned jinak. Jinak dalsi uprava samozrejme bude, ale nemuzu chtit vsechno hned, sledujte toto forum a postupem casu budu prihazovat dalsi fotky. Uz na tom mam kridlo a komplet ustrojene, nekdy v tydnu vyfotim kozeny interier s palubkou, jinak uz sem s tim jezdil a palubka parada, vubec se nic neodrazi, tak ze nemej bojaž MirasCC, take sem se toho bal ale vse ok, tak asi tolik zatim k memu vozu. Jinak shanim podlozky 4x108 zhruba o 2-3 cm ;o) to bude asi prvni dalsi uprava. Citovat
kukikuk Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 gasaxx-nene ty prahy maji byt nalepene presne tak jak je mam ja ;o) v realu to vypada dobre. To sam poznas az ti prijdou domu a budes to pasovat ;o) Citovat
kukikuk Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 gasaxx-nene ty prahy maji byt nalepene presne tak jak je mam ja ;o) v realu to vypada dobre. To sam poznas az ti prijdou domu a budes to pasovat ;o) Citovat
kukikuk Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 Fotky interieru a fotky s velkejma novejma kolama budou v tydnu ;o) Citovat
čakom Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 kukikuk: moc pěkný:potlesk:potlesk jde vidět že sis pěkně máknul. jen ten zadní narazník bych dal seriovej ale to je vec vkusu. barva je nadherná to sis stříkal sám? Citovat
Ajdamek Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Libovka!!! Ale asi bych neměl nervy na to, to nechat někde stát mimo garáž Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.