Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak tu konecne mate slibene fotecky meho auticka, prace bylo spousta, ale myslim si ze nynejsi vysledek stal za tu namahu. Na aute hodlam upravit jeste dost veci, ale to az do budoucna. No posudte mou praci sami a klidne mi to okomentujte:roker. Fotky jdou postupne jak jsem Coupatko stavel.

Odesláno

Teda, nestačím se divit... Jsi fakt šikovnej, ale hlavně ta barva vypadá fakt moc parádně... Sinam prahy a zadní spojler už mám objednaný stejný jako Ty asi 14 dní...:-D Jinak jsem zvědavej, jak to nakonec dopadne to Tvoje auto... Chválím...:-)

Odesláno

Teda klobouk dolu,seš šikula,moc se ti to povedlo:super a ta barvička ,ta teda sedí ,moc pěknej fešák,veliká pochvala:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Škoda že si se nevybodnul na tuzing zadní nárazník, jinak zpracování fajn. Ta světlá palubka se ti bude parádně odrážet v čelním skle :)

Odesláno

Moc dekuju za pochvalu, tesi me to, jinak jak uz tu byla narazka na kola, tak uz tam sou jina a to 17 Alutec Storm, vypada to hned jinak. Jinak dalsi uprava samozrejme bude, ale nemuzu chtit vsechno hned, sledujte toto forum a postupem casu budu prihazovat dalsi fotky. Uz na tom mam kridlo a komplet ustrojene, nekdy v tydnu vyfotim kozeny interier s palubkou, jinak uz sem s tim jezdil a palubka parada, vubec se nic neodrazi, tak ze nemej bojaž MirasCC, take sem se toho bal ale vse ok, tak asi tolik zatim k memu vozu. Jinak shanim podlozky 4x108 zhruba o 2-3 cm ;o) to bude asi prvni dalsi uprava.

Odesláno

gasaxx-nene ty prahy maji byt nalepene presne tak jak je mam ja ;o) v realu to vypada dobre. To sam poznas az ti prijdou domu a budes to pasovat ;o)

Odesláno

gasaxx-nene ty prahy maji byt nalepene presne tak jak je mam ja ;o) v realu to vypada dobre. To sam poznas az ti prijdou domu a budes to pasovat ;o)

Odesláno

Odesláno

Odesláno

kukikuk: moc pěkný:potlesk:potlesk:potlesk jde vidět že sis pěkně máknul.

jen ten zadní narazník bych dal seriovej ale to je vec vkusu.

barva je nadherná;) to sis stříkal sám?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...