Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem to zkoušel a nic,,,nasral jsem se a sundal jsem sání a žkoušel jsem nastartovat,díval jsem se jestli mi to stříká a nestříká,stříkne to těsně před zhasnutím klíčku,čím to může byt?Už fakt nevím

Odesláno

Lidi nejste někdo z okolí Velkého Meziříčí?? Kdo to znáte?? mě už to sere:-D už to taky chcu nastartovat:-D kdyby se na to někdo mrkl,protože ja fakt nevím. Všechno zacaluju:roker

Odesláno
Původně zaslal: e.n.n.d.y

Všechno jsem pochopil,ale ten ventil přidavnyho vzduchu nějak ne,,já mám ještě na rozdělovači takovej,,nevim jak to říct....nějakej ventil,,je to ono?? a kam přesně na sání to mám dát? zespodu škrtící klapky mám hadice a nemám ju nikde zapojenou,nevíte kam ji mam dat?ráno zkusím to čidlo,myslím si že pak to chytne,ale nevím.

Toto je ten ventil:

[upravil dne 31/1/09 pastorek]

post-0-14109604415358_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: e.n.n.d.y

Takže musim sehnat novej rozdělovač,nemáte ho tady někdo?? použitej,třeba?Levně?

Môže byť iba zle zapojená tá cievka. Prípadne ju premeraj, má mať 330 - 370 ohmov.

Odesláno

Měřil jsem civku v rozdělovači a ma 339ohm, takže civka spalena nebude, tedka pžijít na to,proč to špatně vstřikuje:( ja mam na civku dva draty,zeleny a červeny, tak nevím jak to blbě zapojit, je možny že je špatny zapalovaci modul??jak bych to poznal že je špatnej?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...