e.n.n.d.y Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Tak jsem to zkoušel a nic,,,nasral jsem se a sundal jsem sání a žkoušel jsem nastartovat,díval jsem se jestli mi to stříká a nestříká,stříkne to těsně před zhasnutím klíčku,čím to může byt?Už fakt nevím Citovat
.mycTD Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 zapojeni toho bazmeku na volnobeh atd, je v tom odkazu vyse Citovat
e.n.n.d.y Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Může být spálená cívka v rozdělovači?Nebo čím to je že to stříkne až potom? poradte mi prosím někdo,už mě z toho hrabe Citovat
e.n.n.d.y Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Lidi nejste někdo z okolí Velkého Meziříčí?? Kdo to znáte?? mě už to sere:-D už to taky chcu nastartovat:-D kdyby se na to někdo mrkl,protože ja fakt nevím. Všechno zacaluju:roker Citovat
pastorek Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: e.n.n.d.y Všechno jsem pochopil,ale ten ventil přidavnyho vzduchu nějak ne,,já mám ještě na rozdělovači takovej,,nevim jak to říct....nějakej ventil,,je to ono?? a kam přesně na sání to mám dát? zespodu škrtící klapky mám hadice a nemám ju nikde zapojenou,nevíte kam ji mam dat?ráno zkusím to čidlo,myslím si že pak to chytne,ale nevím. Toto je ten ventil: [upravil dne 31/1/09 pastorek] Citovat
pastorek Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Pri tom vstreknutí až pri vypnutí kľúčika by som to videl na vadnú alebo zle zapojenú tú cievku v rozdeľovači. Tá dáva info i zapaľovaniu i vstrekovaniu. Citovat
e.n.n.d.y Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Takže musim sehnat novej rozdělovač,nemáte ho tady někdo?? použitej,třeba?Levně? Citovat
pastorek Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: e.n.n.d.y Takže musim sehnat novej rozdělovač,nemáte ho tady někdo?? použitej,třeba?Levně? Môže byť iba zle zapojená tá cievka. Prípadne ju premeraj, má mať 330 - 370 ohmov. Citovat
e.n.n.d.y Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 Měřil jsem civku v rozdělovači a ma 339ohm, takže civka spalena nebude, tedka pžijít na to,proč to špatně vstřikuje:( ja mam na civku dva draty,zeleny a červeny, tak nevím jak to blbě zapojit, je možny že je špatny zapalovaci modul??jak bych to poznal že je špatnej? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.