Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

bych si dovolil představit pro ty co nekoukají do sekce 207ček audio zástavbu subwooferu do podlahy..

myslím si že něco s tuningem to společného má tak to tu dám pro inspiraci kdyby se někdo chystal...:

foto

bas7.jpg

bas4.JPG

bas5.JPG

>>>P1012143.JPG

P1012172.jpg

P1012194.JPG

P1012201.JPG

IMG0202A.jpg

P1012214.JPG

IMG0211A.jpg

IMG0212A.jpg

IMG0213A.jpg

IMG0214A.jpg

IMG0215A.jpg

IMG0216A.jpg

P1012294.jpg

atd. nějak budu pokračovat zítra..

[upravil dne 26/1/09 Sobol]

Guest Lukas4469
Odesláno

no pohrál jsis s tim dobře :super , a zvukový efekt stojí za to předpokládám :roker

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

bych si dovolil představit pro ty co nekoukají do sekce 207ček audio zástavbu subwooferu do podlahy..

tak to daj do autohifi ;)

ps: ako dlho ti to trvalo? :P

Odesláno

no ještě to nehraje :) ještě to není všechno zapojené, pracuje se na tom :)

jak dlouho mi to trvalo? no záleží jak co... nejdele asi vyšití loga focal...to asi 4 hodiny +- a tak po několika volnech od začátku ledna jsem to dělal... S mladou včera půl dne :)

Odesláno

takže finální fotka.. ještě se polepí z rubu tkanina aby nebylo vidět to dřevo.. vlevé části úložný prostor, uprostřed subwoofer focal, vpravo zesilovač, kapacitor, highlow měnič, přibude osvětlení

P1012304.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Choze406

Dobra prace,moc pekny :super hlavne ten zesilovac jak kouka z pohlahy....skoda jen ze jsi prisel o rezervu ale s tim asi kazdej kdo dela hudbu pocita

právě že nepřišel :) ozvučnice je udělaná tak že kdykoliv se tam plnohodnotná rezerva může dát dovnitř během vteřiny.. odklopí se vrchní deska a šup tam kolo a je to.. kvůli zvuku vozím ted servisní sadu na defekty ale pokud pojedu někam dál za město tak určitě hodím rezervu, není v tom problém..:papa

Odesláno

nářadí je v levé části.. při zvýšení o 6cm vznikla vlevo i pravo kapsa- vpravo je zesilovač,kapacitor, kabely atd. v leve lekarnicka, klic, trojuhelnik

IMG0215A.jpg

hever je akorat pod sedackou ridice- diky nejakym prolisum v koberci tam drží pěkně a nezavází

• O 2 týdny později...
Odesláno

dneska jsem na tom převážel nové obuté kola a nemohl jsem si vynachválit tu desku pevnou.. ne ta co tam byla předtím, takový sololit nebo co to bylo.. bezpečnostní sklo drželo ikdyž jsem na něj postavil kolo

Guest Lukas4469
Odesláno

a jak to hraje??? já to mám udělaný podobně ve 406 ale košem nahoru, takže to už vubec nevadí rezervě a hraje to fantasticky, ale ted to budu ještě předělávat, líp tlumit, a nově potahovat desku na podlaze

Odesláno

hraje to perfektně.. základem je dobré odlučnění a kvalitní material repro a ozvučnice.. jsem absolutně spokojen.. navíc po sklopení sedaček vzniká rovná plocha bez schodu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...