Sobol Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 bych si dovolil představit pro ty co nekoukají do sekce 207ček audio zástavbu subwooferu do podlahy.. myslím si že něco s tuningem to společného má tak to tu dám pro inspiraci kdyby se někdo chystal...: foto atd. nějak budu pokračovat zítra.. [upravil dne 26/1/09 Sobol] Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 no pohrál jsis s tim dobře , a zvukový efekt stojí za to předpokládám Citovat
mindwipe Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: Sobol bych si dovolil představit pro ty co nekoukají do sekce 207ček audio zástavbu subwooferu do podlahy.. tak to daj do autohifi ps: ako dlho ti to trvalo? Citovat
Sobol Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 no ještě to nehraje ještě to není všechno zapojené, pracuje se na tom jak dlouho mi to trvalo? no záleží jak co... nejdele asi vyšití loga focal...to asi 4 hodiny +- a tak po několika volnech od začátku ledna jsem to dělal... S mladou včera půl dne Citovat
Sobol Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 dneska jdu všechno zapojit a udělat finální podobu,takže pofotím a napíšu jak to hraje.. Citovat
King Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 musím říct, že do ted\' slušnej kus práce .. sem zvědavej v očekávání na zbylý finální fota.. Citovat
Sobol Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 komplet vytrhaní čalounění a montáž audia: instalace výhybek a výškových repro zapuštěných do sloupků konečné zapasování Citovat
Sobol Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 šel jsem to nafotit..ale je to celé špinavé ještě.. Citovat
Sobol Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 takže finální fotka.. ještě se polepí z rubu tkanina aby nebylo vidět to dřevo.. vlevé části úložný prostor, uprostřed subwoofer focal, vpravo zesilovač, kapacitor, highlow měnič, přibude osvětlení Citovat
Choze406 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Dobra prace,moc pekny hlavne ten zesilovac jak kouka z pohlahy....skoda jen ze jsi prisel o rezervu ale s tim asi kazdej kdo dela hudbu pocita Citovat
Sobol Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: Choze406 Dobra prace,moc pekny hlavne ten zesilovac jak kouka z pohlahy....skoda jen ze jsi prisel o rezervu ale s tim asi kazdej kdo dela hudbu pocita právě že nepřišel ozvučnice je udělaná tak že kdykoliv se tam plnohodnotná rezerva může dát dovnitř během vteřiny.. odklopí se vrchní deska a šup tam kolo a je to.. kvůli zvuku vozím ted servisní sadu na defekty ale pokud pojedu někam dál za město tak určitě hodím rezervu, není v tom problém.. Citovat
Choze406 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 No tak v tom pripade si to vyresil nejlip Citovat
Sobol Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 nářadí je v levé části.. při zvýšení o 6cm vznikla vlevo i pravo kapsa- vpravo je zesilovač,kapacitor, kabely atd. v leve lekarnicka, klic, trojuhelnik hever je akorat pod sedackou ridice- diky nejakym prolisum v koberci tam drží pěkně a nezavází Citovat
Peugeotik Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Tak poriadny kus prace a hlavne to logo, si sa s tym teda poriadne vyhral. Super Citovat
Sobol Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 dneska jsem na tom převážel nové obuté kola a nemohl jsem si vynachválit tu desku pevnou.. ne ta co tam byla předtím, takový sololit nebo co to bylo.. bezpečnostní sklo drželo ikdyž jsem na něj postavil kolo Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 a jak to hraje??? já to mám udělaný podobně ve 406 ale košem nahoru, takže to už vubec nevadí rezervě a hraje to fantasticky, ale ted to budu ještě předělávat, líp tlumit, a nově potahovat desku na podlaze Citovat
Sobol Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 hraje to perfektně.. základem je dobré odlučnění a kvalitní material repro a ozvučnice.. jsem absolutně spokojen.. navíc po sklopení sedaček vzniká rovná plocha bez schodu.. Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 jakej máš výkon RMS subwooferu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.