Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,mel bych zase otazecku:0) mam moznost koupit alu kola na mou 206 jsou na nich sjete letni pneu o rozmeru 185/60 R14,ja mam doma letni pneu ktere byc tam z jara chtel dat o rozmeru 175/65 R14 nevite nekdo zda tam pujdou kuli tomu rozdilu v te sirce?

Odesláno

šířka by tam měla být napsaná bude tam něco jako 5x14 nebo 5,5x14 atd.

nevidím v tom problém proč by tam neměli jit.

akorát budou vic ven protože 306 má měnší ET.

Odesláno

NO mozno ja by som mal zaujem o tie elektrony. Mozes ich blizsie popisat, pripadne foto. Dik

Původně zaslal: smashing

neches ja ti predam original kolesa ( elektrony ) na 206 peugeot ... uagrany ET 28 keby cosi tak posli ss

Odesláno
Původně zaslal: smashing

neches ja ti predam original kolesa ( elektrony ) na 206 peugeot ... uagrany ET 28 keby cosi tak posli ss

Tiez by som mal zaujem . . . pisal som ti ss tak daj vediet, ze co a ako ;)

Odesláno

zdravim....mam vybrate hlinnikove disky na mojho pezotika a vybral som si R14 s ET 24, chlapik z internetoveho obchodu mi odpisal,ze pre moje auto su vhodnejse s ET 17 ....ake by ste zvolili vy ET, ked maju v ponuke tie iste disky s ET 17 a aj s ET 24? Co som hladal tu na fore,tak tu bolo dost pisane,ze v pohode su aj ET 15 ale niekto pisal,ze zase nie..tak som si nevedel z toho spravit nejaky zaver...lebo niekto pisal,ze nie a niekto , ze ano :) ...Ja osobne sa priklanam asi k tym ET 24 lebo keby neco,tak sa tam daju dat aj podlozky na zmenu ET....ale radsej si necham poradit od skusenejsich..ja som v tomto amater..kupujem prve disky....

PS: ako viem,ze disky maju stredovu dieru pre lahsie centrovanie?

http://www.centrumkolies.sk/components/com_virtuemart/shop_image/product/borbet_x8.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Andrej82

zdravim....mam vybrate hlinnikove disky na mojho pezotika a vybral som si R14 s ET 24, chlapik z internetoveho obchodu mi odpisal,ze pre moje auto su vhodnejse s ET 17 ....ake by ste zvolili vy ET, ked maju v ponuke tie iste disky s ET 17 a aj s ET 24? Co som hladal tu na fore,tak tu bolo dost pisane,ze v pohode su aj ET 15 ale niekto pisal,ze zase nie..tak som si nevedel z toho spravit nejaky zaver...lebo niekto pisal,ze nie a niekto , ze ano :) ...Ja osobne sa priklanam asi k tym ET 24 lebo keby neco,tak sa tam daju dat aj podlozky na zmenu ET....ale radsej si necham poradit od skusenejsich..ja som v tomto amater..kupujem prve disky....

PS: ako viem,ze disky maju stredovu dieru pre lahsie centrovanie?

http://www.centrumkolies.sk/components/com_virtuemart/shop_image/product/borbet_x8.jpg

osobna skusenost ze pani s centrumkolies.sk vedia dobre poradit :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...