Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Tak to vypadá na špatný víčko... Zas tam bylo vody na minimu po krátkým schládnutí... Dolil sem litr, mezi víčko a chladič sem flákl na utěsnění tesco kabelu, přeloženou - nic lepšího zrovna po ruce nebylo :D A po 100km provedu ohledání :) Předvídavě sem si dokoupil další G12+

Du mrknout, kde se dá sehnat víčko na 405 dobrý...

Ahoj,jestli sem něco nepřehlídnul,ještě se zeptám,a v jakym je stavu radiátor topení?nemlží se ti ve vnitř přední okno?takle by se mohla voda taky ztrácet a mohlo by blbnout topení,zavzdušňovalo by se to, jen takovej nápad:myslim

Odesláno
Původně zaslal: jogi15

pastorek : cize modra alebo cervena hej inaksie povedane?

Ano Aj tak sa to dá povedať. Alebo Nemrazol, Fridex, Alykol.....

[upravil dne 5/2/09 pastorek]

Odesláno

pastorek : lebo mne to kuri slabunko vies a neviem co stzm je tak tu citam setko moyne a ked dojdem domov uyaj sa idem pustat do tej mojej 405tky

Odesláno
Původně zaslal: jogi15

pastorek : lebo mne to kuri slabunko vies a neviem co stzm je tak tu citam setko moyne a ked dojdem domov uyaj sa idem pustat do tej mojej 405tky

Keď ti to slabo kúri tak výmenou chladiacej zmesi to nezmeníš. Základ je aby sa motor zohrieval správne, potom aby správne fungoval okruh (odvzdušnenie) a nakoniec zabezpečiť prenos tepla. Ten zabezpečíš vyčistením chladiaceho okruhu. Na chladiči je dolu výpustný ventil. Ten povoľ a uvidíš či ti odtiaľ tečie hrdzavá brečka. Ak áno, tak prepláchni chladiaci systém a radiátor kúrenia. Ten radiátor som preplachoval tak že som odpojil hadice a na radiátor pripojil hadicu od točky. Neveril som ako dlho odtiaľ tiekol hrdzavý humus. Po prepláchnutí daj novú chladiacu zmes a budeš mať pokoj aspom dva roky.

Toto všetko platí ak je dobrý prístup vzduchu do kúrenia.

[upravil dne 5/2/09 pastorek]

Odesláno

No okna se nemlží, teď v zimě mám zaplý topení furt, občas snížím teplo, ale né moc a pokud náhodou se zamlžilo při parkování, za chvíli se roztopí a mlžení de do pryč...

Už to funguje dobře - bylo tam málo vody (já používám G12+ čevenej \"fridex\") :D ... Já sem tomu taky asi moc nepomáhal, jak sem tam furt čuměl do té nádržky a dycky se kus odpařil a pak sem tam měl prd - každopádně už asi 14 dní neotvírám víčko, teplota je ok a topení topí - dokud tyhle 2 věci budou ok, víčko chladiče neotevřu a prdím na to...

Vypadá to, že málo vody se okamžitě projevuje na tom,že to topí na prd :) U mě teda stoprocentně :) Ozkoušeno...

Odesláno
Původně zaslal: budvar

No okna se nemlží, teď v zimě mám zaplý topení furt, občas snížím teplo, ale né moc a pokud náhodou se zamlžilo při parkování, za chvíli se roztopí a mlžení de do pryč...

Už to funguje dobře - bylo tam málo vody (já používám G12+ čevenej \"fridex\") :D ... Já sem tomu taky asi moc nepomáhal, jak sem tam furt čuměl do té nádržky a dycky se kus odpařil a pak sem tam měl prd - každopádně už asi 14 dní neotvírám víčko, teplota je ok a topení topí - dokud tyhle 2 věci budou ok, víčko chladiče neotevřu a prdím na to...

Vypadá to, že málo vody se okamžitě projevuje na tom,že to topí na prd :) U mě teda stoprocentně :) Ozkoušeno...

:potlesk No vidíš, ďalšia závada ktorú si odstránil sám. Zlepšuješ sa.

• O 3 týdny později...
Odesláno

menil som chladic auto mi dali po vymene naplni s tym ze je v poho ale stracala sa kvapalina zistil som ze je zla hadica vymenil som ju ale po nastartovani nebola voda ani na 70c a uz ju tlacilo cez vyko von tak som ho odvzdusnil a teraz netecie a ani sa nehreje ale ked pocuvam pri cladici tak s pod vyka ako keby sical vzduch je to normalne?mam strach lebo uz bola prasknuta hlava.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...