Soron Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Přátelé potřeboval bych poradi. Koupil jsem 405ku ( před tím jsem měl 205 a 309) a potýkám se s problémem audia. Ve dveřích mi repro hraje, ale výšky na palubce ne. Také neznám rozmístění pojistek v pojistkové skříni. Nemáte někdo schéma? Díky Soron Citovat
Soron Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Opravdu nikdo není ochoten poradit? Citovat
Soron Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Jsou tam, v rozích pod předním sklem. Ale vůbec nevím jak jsou zapojené. Je tam nějaká výhybka? Ve dveřích hrají, lae velmi zkresleně. Citovat
budvar Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 No a díval ses ? Já na ně mám místečko (roh u okna), vypadaj, že tam sou, ale nejsou Pojistky sou +- takto (na starší model, pokud máš novější jukni na hledání a dej pojistky): F1 - 15A - Vyhřívání zadního skla - vyhřívané zpětné zrcátko; F2 - 5A - Levé zadní koncové světlo; F3 - 5A - Koncové světlo do mlhy - ovládání předních mlhovek; F4 - 10A - Přední obrysovky, zadní osvětlení SPZ, kombinovaný přístroj, hodiny, reostat osvětlení; F5 - 10A - při zap. zap.- Zpožďovací relé stropní svítilny, relé kompresoru chlazení, čidlo hladiny oleje, otáčkoměr, Kontrolka ruční brzdy a brzdovky, zpětný světlomet, relé ventilátoru chlazení; F6 - 15A - Příslušenství - Stěrače, ostřikovače, brzdová světla, osvětlení přihrádky v palubce, svítilna na čtení mapy, tlakový regulátor; F7 - 15A - Houkačka; F8 - 20A - Relé napájení el. zavírání oken, osvětlení kufru, hodiny, centrál, přední a zadní světýlko, pamě? autorádia; F9 - 5A - Autoradio + příslušenství - poloha pojistky 13 nebo 40; F10 - 15A - příslušenství, ovládání vyhřívání zadního skla, relé el. zavírání oken+předních a zadních dveří, nastavení zpětného zrcátka, vyhřívání sedadel, varovné osvětlení, osvětlení hodin; F11 - 5A - Pravé koncové světlo; F12 - 10A - příslušenství, ovládání ABS; F13 - ovládání el. zavírání zadních oken; F14 - 25A - Ovládání el. zavírání předních oken; F15 - 15A - houkačky, kompresor, zapalovač cigaret; F16 - 5A - Levý přídavný světlomet; F17 - 15A - Pravý přídavný světlomet; F18 - 15A - Klimatizace; F19 - 5A - Neobsazena; Citovat
pastorek Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: Soron Jsou tam, v rozích pod předním sklem. Ale vůbec nevím jak jsou zapojené. Je tam nějaká výhybka? Ve dveřích hrají, lae velmi zkresleně. Žiadna výhybka. Do jedého konektora idú dva káble a z neho vychádzajú dva do dverí a dva na palubovku. Citovat
Soron Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Jedná se o auto P 405 1.9 D r.v. 1994 combi. Repráčky tam jsou (díval jsem se). jsou zapojené ale nehrajou. Zkusím je vyndat a vyzkouším mimo vůz. Jinak děkuji za seznam pojistek . Zítra zkontroluji a příp. doplním či vyměním. [upravil dne 14/1/09 Soron] Citovat
pastorek Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: Soron Jedná se o auto P 405 1.9 D r.v. 1994 combi. Repráčky tam jsou (díval jsem se). jsou zapojené ale nehrajou. Zkusím je vyndat a vyzkouším mimo vůz. Jinak děkuji za seznam pojistek . Zítra zkontroluji a příp. doplním či vyměním. [upravil dne 14/1/09 Soron] Nejaké zapojenia som ti poslal na email, snáď ti to pomôže. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.