bob Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Zdravim všechny mam problem:mam 14\"elektrony na nich 185/50 gumy a př brždení me obcas spise porad brní volant a cele auto a kdyz jedu přes sto tak me brni volant! kola vyvážena jsou-měly by být OK čepy by měly být take OK nevim cim to muze být vozovkou ale to se mi nezdá!! poradte jak na to Citovat
KUBIK 306 Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Čau nechci tě strašit ale na 80% máš pryč jednu z poloos mě to sáme dělalo mimulý rok a po dlouhem zjištování jsem zjistil že mám v pryč poloosu ale naštesti otec má zname v autoservisu tak tu poloosu nechal znovu vyvlozkovat a problem ustaly doufam ze uz nadobro i kdyz vyvlozkovani neni 100% oprava lepsi je koupit novou Citovat
bob Odesláno 12. květen 2004 Autor Odesláno 12. květen 2004 dík mrknu na to s vrchním opravářem Citovat
Alííí Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Máš tam ty umělohmotný distanční kroužky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.