Rejty Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 jou..ja moc dobře vim jak se měni..proto se tesim az se potkame nekde na srazku:) Citovat
marty777 Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Reakce jsou různé,ale jinak díky.Snažim se:D Citovat
marty777 Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Dneska jsem nastrojoval chrom věci.Tak něco dávam na ukázku [upravil dne 4/6/09 marty777] Citovat
Voighta Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Mě se to páčí,myslím si že v reálu to bude ještě lepší. Citovat
marty777 Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: Voighta Mě se to páčí,myslím si že v reálu to bude ještě lepší. možná jo:D:D:D Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 No do******! Už aby jsi to měl hotový!Nějak se nemůžu dočkat! Citovat
Rorro Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: Creams Myslím, že jiná než oranžova k Martinovi nejde ... to už je trošku nostalgie a k zvoleném stylingu je dobrá ! Těším se jak to bude v kupě jj tak s timhle presne souhlasim nejde to jinak :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Guest Ludweek Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 zadny rychle rychle..pekne pomalicku a davej sem kazdej detail Citovat
marty777 Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: Ludweek zadny rychle rychle..pekne pomalicku a davej sem kazdej detail ono to tak rychle stejně nejde,protože každej díl hledám:D Citovat
309GT Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: Ludweek zadny rychle rychle..pekne pomalicku a davej sem kazdej detail ono to tak rychle stejně nejde,protože každej díl hledám:D To znám,já jsem jich dokonce plno nenašel:D Citovat
Geri007 Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: Ludweek zadny rychle rychle..pekne pomalicku a davej sem kazdej detail ono to tak rychle stejně nejde,protože každej díl hledám:D to znam...s kamaradem tak nejak postupne doskladavame jeho kaddetika a taky vecne neco hledame.. jednou sme hledali celej vikend cuplik na varovky:D:D:D protoze se dodeavala elektrika ...hih...a dalsi ruzny veci, jak srouby a tak... : nekdo ty veci vzdycky pred nama achovava... Citovat
marty777 Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 Tak dneska nastrojeny 3xdveře(bez skel),nádrž a další......... Citovat
Qcko Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Len taka otazka, nebolo by lepsie najprv nastrojit interier a potom davat dvere? Len kvoli pristupu:aut...inak sa mi paci tvoj pocin, urcite nahod aspon nejake photo:roker... Citovat
marty777 Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: Qcko Len taka otazka, nebolo by lepsie najprv nastrojit interier a potom davat dvere? Len kvoli pristupu:aut...inak sa mi paci tvoj pocin, urcite nahod aspon nejake photo:roker... Auto zatim strojim v lakovně,čeká se ještě právě na drobnosti.Potom budu auto převážet do dílny a to by pro světlou kůživ interiéru nebylo moc dobrý.Je to prostě můj postup:D Citovat
dzana.m Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 pěkná barvička ,už se teším na pokračovaní Citovat
marty777 Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: dzana.m pěkná barvička ,už se teším na pokračovaní Díky,díky.:D:D Dnes komplet zadní dveře(bez tapeců) a přední dveře.Zítra se bude vytlumovat.:D:D Citovat
dzana.m Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: dzana.m pěkná barvička ,už se teším na pokračovaní Díky,díky.:D:D Dnes komplet zadní dveře(bez tapeců) a přední dveře.Zítra se bude vytlumovat.:D:D tak pak ukaž nejaké fotečky jak pokračuješ:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.