ThorR Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Zdravím lidi, mám pár dotazů. Nechal jsem si vyměnit motor, dočetl jsem se že mám typ LFY, koupil jsem tedy motor LFY, po nejake dobe mi opravar rekl ze jich je prej vice typu toho LFY, tak bych chtel vedet co je na tom pravdy a hlavne mel to pul roku v garazi a ty typy prehazoval aby ten co jsem koupil pasoval misto toho puvodniho, pry musel prehazovat silenbloky atd, myslite ze se takove oprave da dlouhodobe verit nebo by bylo lepsi se toho spise do budoucna zbavit? Citovat
čakom Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 tady jsou typy motoru 1,8 16v LFY jsou \"dva typy\" (a poznaji se podle víka ventilů - hliníkový nebo plastový) ale měly by být bez problému zaměnitelně. EDIT: ted koukám do service boxu a ty starý s hliníkovým deklem ventilu se nedodávají a jsou nahrazeny temi s plastovým víkem ventilu. [upravil dne 5.1.2009 čakom] Citovat
ThorR Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 no k tomu cloveku to uz nikdy nedam, chce za tu vymenu s rozvodama 18 000,- ... s tim ze ted jsde spatne radit zpatecka a huci mi alternator, a asi taky kecal ze mel problemy s uchycenim, kdyz dostal typ LFY. Asi mu zitra dam co proto a uz se tam s milackem nikdy neukazu Citovat
čakom Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 co se týče bloku tak ty jsou stejný jak na starej typ tak na novej. hlavy jsou asi trošku jiný. Citovat
Kekros Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 A ten starej motor máš ? Se podívej na rozdíl a budeš vidět , ale mělo by to být stejný když je to stejnej typ - teda doufam Citovat
čakom Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 podle service boxu je pro výměnu motoru s hliníkovým víkem ventilu za motor s plastovým víkem motoru potřeba jiná zapalovací rampa a kryt palivových hadic na hlavě vedle zapalovací rampy. Citovat
ThorR Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Na pohled to byli totozne motory, porad mi mlel ze je rozhodujuci to cislo za tim LFY, ale to cislo se podle me vztahuje na karoserii a ne na motor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.