Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím lidi, mám pár dotazů.

Nechal jsem si vyměnit motor, dočetl jsem se že mám typ LFY, koupil jsem tedy motor LFY, po nejake dobe mi opravar rekl ze jich je prej vice typu toho LFY, tak bych chtel vedet co je na tom pravdy a hlavne mel to pul roku v garazi a ty typy prehazoval aby ten co jsem koupil pasoval misto toho puvodniho, pry musel prehazovat silenbloky atd, myslite ze se takove oprave da dlouhodobe verit nebo by bylo lepsi se toho spise do budoucna zbavit?

Odesláno

tady jsou typy motoru 1,8 16v

LFY jsou \"dva typy\" (a poznaji se podle víka ventilů - hliníkový nebo plastový) ale měly by být bez problému zaměnitelně.

EDIT: ted koukám do service boxu a ty starý s hliníkovým deklem ventilu se nedodávají a jsou nahrazeny temi s plastovým víkem ventilu.

[upravil dne 5.1.2009 čakom]

Odesláno

no k tomu cloveku to uz nikdy nedam, chce za tu vymenu s rozvodama 18 000,- ... s tim ze ted jsde spatne radit zpatecka a huci mi alternator, a asi taky kecal ze mel problemy s uchycenim, kdyz dostal typ LFY. Asi mu zitra dam co proto a uz se tam s milackem nikdy neukazu

Odesláno

podle service boxu je pro výměnu motoru s hliníkovým víkem ventilu za motor s plastovým víkem motoru potřeba jiná zapalovací rampa a kryt palivových hadic na hlavě vedle zapalovací rampy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...