Benžík Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Co je v tý řídící trysce? Napadlo mě, pokud by se snímač (nebo co to v tý řídící trysce je) namontoval do bosch trysky (upravený aby to šlo) a připojil k ecu, jestli by fungoval pp. [upravil dne 20/3/10 Benžík] Citovat
106sťák Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 pokaď to budeš přehazovat (dle mě dobrá volba, viď Burísku), tak nezapomeň prohodit i vstřiky a trubky k nim, dále budeš muset přehodit lanko od plynu až k mechanickýmu čerpadlu. Doporučuji Ti před výměnou koupit nový žárový podložky pod vstřiky (velikost asi desetníku s menším prolisem - moje zkušenost) a vyměnit i přepadové hadičky, samo to chce zkušenost sejmutí Lucase a nasazení Bosche na hřídelku vedoucí od rozvodů Jestli boschácký čerpadlo běhalo na nějakým jiným motoru (píšeš citron) tak bych ho ještě nechal zkontrolovat aby nepročurkávalo okolo hřídelky plynu (asi nejčastější závada, která teď čeká mě) Rozluč se s možností PP, origo tempomatu a kalkulačky na blokaci startování. Dostaneš za to míň poruchovější čerpadlo, malounko línější, ale dle mé zkušenosti zase malounko šetrnější motor Hodně zdaru Ti přeji to je ono to mi práve začlo dělat na ty hřídelky plynu mi taky teče nafta co teda stím dělat? Citovat
kecod Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 vymenil som vsetko pekne cerpadlo na znacke tak isto vacka a tak isto aj zotrvacnik... auto nastartuje len pri plnom plyne... a potom strasne dymi ...nedrzi volnobeh... skusal som ho nastavovat aj na sroboch nic sa nemeni... cerpadlo som bral z funkcneho auta... pred vymontovanim nastartoval na brnk.. a motor isiel pekne hladko.. motor bol ten isty co mam ja bolo tam cerpadlo lucas epic prerobene na bosch.. kde moze bit chyba ... dymi na bielo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.