Dismay.zs Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 No to seš teda šikovnej, to bych nezvládnul. Citovat
Sobol Odesláno 20. leden 2009 Autor Odesláno 20. leden 2009 díky... no málem jsem nedokončil jsem se tak říznul tím nožem do prstu až bylo červeno ale přežil jsem to, nevykrvácel a tak to dodělal..zítra dojde sklo pro krycí desku takže ještě s ním spáchám jednu věc a už to bude vše hotovo Citovat
Dismay.zs Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Tak zase dej foto, ať se i my pokocháme ...... Citovat
Sobol Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 komplet vytrhaní čalounění a montáž audia: instalace výhybek a výškových repro zapuštěných do sloupků konečné zapasování Citovat
antal Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 CHcelo by to kapánek lepšie foto:nevim,mobil vid? Citovat
Sobol Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 tak jak je to zastavěné v kufru už viz poslední fotka nafotím ještě jednou normálně není problém.. Citovat
antal Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 no ak maš možnost to nafotit niečim kvalitnejšim,tak až to budeš mat hotove tak to sem hod. Citovat
Sobol Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 šel jsem to nafotit..ale je to celé špinavé ještě.. Citovat
Sobol Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 takže ještě je na tom dost práce.. dočalounit poslední desku (bude potřeba ještě frezovat) a pak očalounit rubní stranu aby nebyla vidět deska a celkově to podsvítit.. Citovat
antal Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Mam 3 otazky.1.fotka,načo služi ten vypinač?2.fotka,kde je ten basak?3.fotka,čo je to v tych tapeciroch v tom C-sloupku? Citovat
Sobol Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 1. slouží k zapnutí a vypnutí basáku 2. uprostřed ale je přetažený průzvučnou tkaninou sinus live takže není vidět.. 3. výškové reproduktory zabudované pokud hledáš basák pořád tak koukni na předchozí stránku diskuze..a hned Tě to trkne kde je.. Citovat
Sobol Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 tady je to vidět.. ja zapuštěný dvěmi deskami a překrytý ochranou mříží aby se tam dalo cokoliv dát a nepromáčkla se Citovat
antal Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Aha,ja myslel že ho bude vidiet v konečnej podobe.A ako to hrá,si spokojný? Citovat
Sobol Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 neskutečně dobře... jsem ani nečekal že to bude mít tak mohutné a krásně hluboké basy. Už jsem měl v autech kdejake basbedny ( i 2 x ground zero 38 cm woofery) ale tohle je ta nejlepší volba pro krásné syté basy a usporu místa v kufru, nehledě na to, že při sklopení sedaček mi vzniká mezi kufrem a složenými sedačkami ROVNÁ podlaha..tedy žádný skok Citovat
Sobol Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 takže finální fotka.. ještě se polepí z rubu tkanina aby nebylo vidět to dřevo.. vlevé části úložný prostor, uprostřed subwoofer focal, vpravo zesilovač, kapacitor, highlow měnič, přibude osvětlení Citovat
antal Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Sobol:Ako si to vyriešil s tým napojením zosilovača?Tak ma napadlo že by som si dal do plata nejaké repro a zosík. Citovat
Sobol Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 no jelikož nemá originál autorádio výstupy ani rem drát tak jsou dvě řešení..- bud koupit nové rádio.. a nebo z pravého a leveho zadního repra vytáhnout dráty směrem k highlow input krabičce, která mění audio signál na chinch konektory které zapojíš do zesilovače.. a zapínání zesilovače jsem vyřešil že z plusu dáš kabel do rem pozice svorkovnice a tím je zapojen bohužel trvale- já jsem vyřešil skrytým vypínačem v kastlíku viz foto..takže když chci aby začal hrát basák, udělám cvak a hraje.. však nesmíš to zapomenout vypnout by Ti to vymlátilo baterku.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.