Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

díky... no málem jsem nedokončil :) jsem se tak říznul tím nožem do prstu až bylo červeno :) ale přežil jsem to, nevykrvácel a tak to dodělal..zítra dojde sklo pro krycí desku takže ještě s ním spáchám jednu věc a už to bude vše hotovo

Odesláno

takže ještě je na tom dost práce.. dočalounit poslední desku (bude potřeba ještě frezovat) a pak očalounit rubní stranu aby nebyla vidět deska a celkově to podsvítit..

Odesláno

1. slouží k zapnutí a vypnutí basáku

2. uprostřed ale je přetažený průzvučnou tkaninou sinus live takže není vidět..

3. výškové reproduktory zabudované

pokud hledáš basák pořád tak koukni na předchozí stránku diskuze..a hned Tě to trkne kde je..

Odesláno

neskutečně dobře... jsem ani nečekal že to bude mít tak mohutné a krásně hluboké basy. Už jsem měl v autech kdejake basbedny ( i 2 x ground zero 38 cm woofery) ale tohle je ta nejlepší volba pro krásné syté basy a usporu místa v kufru, nehledě na to, že při sklopení sedaček mi vzniká mezi kufrem a složenými sedačkami ROVNÁ podlaha..tedy žádný skok

Odesláno

takže finální fotka.. ještě se polepí z rubu tkanina aby nebylo vidět to dřevo.. vlevé části úložný prostor, uprostřed subwoofer focal, vpravo zesilovač, kapacitor, highlow měnič, přibude osvětlení

P1012304.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

no jelikož nemá originál autorádio výstupy ani rem drát tak jsou dvě řešení..- bud koupit nové rádio.. :) a nebo z pravého a leveho zadního repra vytáhnout dráty směrem k highlow input krabičce, která mění audio signál na chinch konektory které zapojíš do zesilovače.. a zapínání zesilovače jsem vyřešil že z plusu dáš kabel do rem pozice svorkovnice a tím je zapojen bohužel trvale- já jsem vyřešil skrytým vypínačem v kastlíku viz foto..takže když chci aby začal hrát basák, udělám cvak a hraje.. však nesmíš to zapomenout vypnout :) by Ti to vymlátilo baterku..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...