Sobol Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Zdravím, chtěl bych prokonzultovat a ukázat jak jsem si poradil se zástavbou audia... Máte něco ve svých miláčcích krom sériového audia? Rozhodl jsem se pro zástavbu do kufru a to do podlahy kufru k rezervě.. Dovedl mě k tomu schod složených sedaček ke dnu kufru a tím nerovnosti nakládací plochy...Přikládám pár foto z postupu prací.. Na fotkách akorát chybí ty dvě příčky -v nákresu ale jsou zakresleny http://tsrcustom.com/bas/album/index.html [upravil dne 4/1/09 Sobol] Citovat
Sobol Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 celá zástavba bude zakryta až na prosklený otvor pro zesilovač... Ostatní materiál postupem dokupuji... Na konec se nechte překvapit Citovat
Dismay.zs Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 To co píšeš vypadá zajímavě. Mě stačí origoš přehrávačs MP3a šest reproduktorů, ale kamarádi maj různě upravený audio a vypadá to slušně a hlavně zvuk je nesrovnatelný. Jen, že pak neslyšíš ani okolí, což taky může vadit. [upravil dne 4/1/09 Dismay.zs] Citovat
Sobol Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 jiné rádio - uvidíme.. záleží co mi řeknou příští týden v peugeotu ohledně redukce z rádia.. nemá totiž výstupy a redukce co jsem měl doma se na to nehodily... potřebuju výstup na cinch.. raději cinch než abych to bral do zesilovače přes highin vstup... jinak přikladám čerstvé foto [upravil dne 4/1/09 Sobol] Citovat
Sobol Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 takže dnes jsem byl v peugeotu a v dalších dvou firmách zabývajicích se audiem v autě a bylo mi sděleno že rádio které jsem držel v ruce (RD4 serie mp3 rádio v 207) má pouze výstup na ovladání cd changeru, mp3jky, handsfree apod.. takže řeším instalaci přes highin vstup zesilovače Citovat
raydowe Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 ahoj. tiez chcem kupovat repro, ale osadit ho standardne. A riesimdve otazky, aka je max hlbka reproduktoru, a ake vysky vojdu do tej palubky.. este som to nikdy nerobim preto take lama dotazy. chcel by som zobrat http://www.hificar.cz/reproduktory/sinus-live-sl-160.html ale netusim ci vsetko bude pasovat, a ci to budu vediet v peugeote osadit. Citovat
Sobol Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: raydowe ahoj. tiez chcem kupovat repro, ale osadit ho standardne. A riesimdve otazky, aka je max hlbka reproduktoru, a ake vysky vojdu do tej palubky.. este som to nikdy nerobim preto take lama dotazy. chcel by som zobrat http://www.hificar.cz/reproduktory/sinus-live-sl-160.html ale netusim ci vsetko bude pasovat, a ci to budu vediet v peugeote osadit. to vypadá zajímavě, já Ti však neporadím, přední repra jsem ještě neměl sundané.. Citovat
Sobol Odesláno 10. leden 2009 Autor Odesláno 10. leden 2009 k audiu focal dnes přibyly tweetry a výhybky.. objednán průzvučný koberec sinus live LT black, sinus live lepidlo na koberce, sinus live akustická pěna s hroty a sinus live sprej na vytlumení rezonancí... Citovat
antal Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Ako tak pozeram tak si sa do toho pekne obul;) Citovat
Sobol Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 no tak snažím se aby to i hrálo Dnes jsem vyndal rezervu, přijdou mi v pondělí větší kola a dávám komplet profi lepící sadu na pneu s kompresorem na 12V ... Citovat
Sobol Odesláno 12. leden 2009 Autor Odesláno 12. leden 2009 dnes zakoupena a vyříznuta mříž pro ochranu repra, zítra jí budu zapouštět do desky Citovat
Sobol Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 další materiál-vše značky sinus live [upravil dne 13/1/09 Sobol] Citovat
Sobol Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 dneska jsem vyšíval logo Focal na tkaninu a zítra budu upravovat prostor rezervy..takže dodám nějaké aktuální foto.. Citovat
Sobol Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 dneska došlo na vystříkání pěnou.. Citovat
antal Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 No a teraz my povedz že ako si to vyšival? Citovat
Sobol Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 jako ručně nejdříve jsem si vyhledal logo, vytiskl na papir, papir obkreslil krejcovskou křídou na tkaninu.. vzal bavlnku melirovanou a po čarách tvořil řetízkový ozdobný steh.. pak vzal druhou bavlnku stejné barvy jako auto no a od kraje do kraje občas zezpoda přichytil ale každá slečna by to taky zvládla.. trvá to celkem 2 hodinky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.