Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chtěl bych prokonzultovat a ukázat jak jsem si poradil se zástavbou audia... Máte něco ve svých miláčcích krom sériového audia? :roker

Rozhodl jsem se pro zástavbu do kufru a to do podlahy kufru k rezervě.. Dovedl mě k tomu schod složených sedaček ke dnu kufru a tím nerovnosti nakládací plochy...Přikládám pár foto z postupu prací.. Na fotkách akorát chybí ty dvě příčky -v nákresu ale jsou zakresleny

http://tsrcustom.com/bas/album/index.html

[upravil dne 4/1/09 Sobol]

Odesláno

celá zástavba bude zakryta až na prosklený otvor pro zesilovač... Ostatní materiál postupem dokupuji... Na konec se nechte překvapit :papa

Odesláno

To co píšeš vypadá zajímavě. Mě stačí origoš přehrávačs MP3a šest reproduktorů, ale kamarádi maj různě upravený audio a vypadá to slušně a hlavně zvuk je nesrovnatelný. Jen, že pak neslyšíš ani okolí, což taky může vadit.

[upravil dne 4/1/09 Dismay.zs]

Odesláno

jiné rádio - uvidíme.. záleží co mi řeknou příští týden v peugeotu ohledně redukce z rádia.. nemá totiž výstupy a redukce co jsem měl doma se na to nehodily... potřebuju výstup na cinch.. raději cinch než abych to bral do zesilovače přes highin vstup... jinak přikladám čerstvé foto

P1012143.JPG

[upravil dne 4/1/09 Sobol]

Odesláno

takže dnes jsem byl v peugeotu a v dalších dvou firmách zabývajicích se audiem v autě a bylo mi sděleno že rádio které jsem držel v ruce (RD4 serie mp3 rádio v 207) má pouze výstup na ovladání cd changeru, mp3jky, handsfree apod.. takže řeším instalaci přes highin vstup zesilovače

Odesláno
Původně zaslal: raydowe

ahoj. tiez chcem kupovat repro, ale osadit ho standardne. A riesimdve otazky, aka je max hlbka reproduktoru, a ake vysky vojdu do tej palubky.. este som to nikdy nerobim preto take lama dotazy.

chcel by som zobrat http://www.hificar.cz/reproduktory/sinus-live-sl-160.html

ale netusim ci vsetko bude pasovat, a ci to budu vediet v peugeote osadit.

to vypadá zajímavě, já Ti však neporadím, přední repra jsem ještě neměl sundané..

Odesláno

k audiu focal dnes přibyly tweetry a výhybky.. objednán průzvučný koberec sinus live LT black, sinus live lepidlo na koberce, sinus live akustická pěna s hroty a sinus live sprej na vytlumení rezonancí...

Odesláno

no tak snažím se aby to i hrálo :)

Dnes jsem vyndal rezervu, přijdou mi v pondělí větší kola a dávám komplet profi lepící sadu na pneu s kompresorem na 12V ...

Odesláno

jako ručně :super nejdříve jsem si vyhledal logo, vytiskl na papir, papir obkreslil krejcovskou křídou na tkaninu.. vzal bavlnku melirovanou a po čarách tvořil řetízkový ozdobný steh.. pak vzal druhou bavlnku stejné barvy jako auto no a od kraje do kraje občas zezpoda přichytil ;) ale každá slečna by to taky zvládla.. trvá to celkem 2 hodinky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...