razor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: s1600 nechapu,jak muze nekdo takhle zprznit coupe..pro me nepochopitelny..promin,je to muj nazor.. To je na koho ?? Citovat
razor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: gasaxx No tak to je parádní fotmontáž...:-) dik =) Citovat
s1600 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 sorry,razor,mas to hezky,moc zajimava barva..prispevek byl urcen gasaxxovi;) Citovat
gasaxx Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: s1600 sorry,razor,mas to hezky,moc zajimava barva..prispevek byl urcen gasaxxovi;) Já taky děkuji... Jsem moc zvědavej, až se svým autem uděláš něco Ty...:-D Citovat
s1600 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: gasaxx Původně zaslal: s1600 sorry,razor,mas to hezky,moc zajimava barva..prispevek byl urcen gasaxxovi;) Já taky děkuji... Jsem moc zvědavej, až se svým autem uděláš něco Ty...:-D snazim se o funkcni upravy,plastiky a laminatky nejsou nic pro me.. Citovat
razor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: Y2K Niekedy je menej viac.... Znám přesně jedno takový-mám pocit že je žlutý........... .... :D:D Citovat
Y2K Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: razor Původně zaslal: Y2K Niekedy je menej viac.... Znám přesně jedno takový-mám pocit že je žlutý........... .... :D:D No jo, to zlte bohuzial nema take \"krasne velke\" kridlo a ani ten zhrnac na sneh ani ziadne pridavne plastove \"okraslovadla\"....asi zaostavam Citovat
razor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: razor Původně zaslal: Y2K Niekedy je menej viac.... Znám přesně jedno takový-mám pocit že je žlutý........... .... :D:D No jo, to zlte bohuzial nema take \"krasne velke\" kridlo a ani ten zhrnac na sneh ani ziadne pridavne plastove \"okraslovadla\"....asi zaostavam Njn..má krásný černý kola,kulatej duplex,a urážlivýho majitele :D:D Citovat
razor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Hlavně se prosímtě nerozčiluj,jen si rejpám Citovat
Y2K Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: razor Njn..má krásný černý kola,kulatej duplex,a urážlivýho majitele :D:D Majitel urazlivy nie je....ostatne je vec nazoru Citovat
razor Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: gasaxx No tak to je parádní fotmontáž...:-) To není fotomontáž to je focený na Marsu,před mojí soukromou základnou............ [upravil dne 15.4.2009 razor] Citovat
@re Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Razor: pozadí máš super, ale co takhle to auto umýt před focením ? Citovat
razor Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: @re Razor: pozadí máš super, ale co takhle to auto umýt před focením ? Ahoj-no u mě je to jednoduchý-to auto je takhle čerstvě umytý-jenomže do práce jezdím přes centrum,a takhle dopadne po jedný jízdě- a tohle super pozadí mám jen v práci....Jo a to stříbrný-to vůbec nevím jestli bylo umytý nebo ne-to je kámoše... A A navíc to focení nebylo plánovaný,tak se to snad dá omluvit ne?? [upravil dne 16.4.2009 razor] Citovat
@re Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: razor Ahoj-no u mě je to jednoduchý-to auto je takhle čerstvě umytý-jenomže do práce jezdím přes centrum,a takhle dopadne po jedný jízdě- a tohle super pozadí mám jen v práci....Jo a to stříbrný-to vůbec nevím jestli bylo umytý nebo ne-to je kámoše... A A navíc to focení nebylo plánovaný,tak se to snad dá omluvit ne?? [upravil dne 16.4.2009 razor] tak to tě omlouvá... je pravda, že se teď všude strašně práší... včera jsem coupé umyl, a soused sekal trávu traktůrkem bez koše... samozřejmě že foukal vítr a coupé skončilo \"zasněžené\" trávou... Citovat
gasaxx Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Jj, taky znám tyhle problémy... Umyju auto, půl hodiny stojí před barákem na trávníku a je zase jak prasátko...:-( Citovat
gasaxx Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: Y2K Niekedy je menej viac.... JJ a někdy více je méně, že? :-D Citovat
gasaxx Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Lidi, štvete mě... Já chci taky najít v okolí někoho s Coupátkem a udělat pár fotek...:-( Citovat
Y2K Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: gasaxx JJ a někdy více je méně, že? :-D Vidim ze vies o com hovoris... Citovat
razor Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 u mě 100% platí-umeju coupe=minimálně přeháňka,bouřka,nebo vítr ze sahary co přinese celou písečnou dunu........... A když né to,tak mi u auta rozkvete kytka,a vypustí mi na něj pyl-a když ani to né,zavolá šéf že musím jít makat,projedu se přes centrum,a mám po parádě..... :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.