Andreww Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Tohle jsem teď našel na Bazoši:blicismajlik Prostě jsem musel... Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 ten zadek ještě budiž ale ta tlama?? m:D Citovat
robozv Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 nechcem byt svina ale toto je kolegova 308 SW myslim ze sa to sem hodi. [upravil dne 1.2.2010 robozv] Citovat
kalio306 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 ta fabka tu je 1 rat na letných gumách tie zimaky to bol pohlad:roll:roll letnaky trošinku lepšie ale aj tak je to hnoj a interier na tom neni o moc lepšie hlavne tie farby a výsledná suma na bazari je viac ako úsmevná Citovat
309GT Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Nechápu jak někdo může narvat na auto takový lopaty a na kola a podvozek (což je podle mého základ) se vykašle:bojim I když z té fabie i s podvozkem a kolama asi nic zázračného nevznikne:myslim Citovat
Jenda 309 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Njn to je tak Fabia 1.0 ftuningu už je docela vypovídající diagnóza Citovat
omegascream Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 piloti závodných áut Škoda Fabia 1.2 TurboHTP Citovat
Strejdakopec Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 na takový závody bychjel třeb do Mostu to by byl celodenní závod na 2 kola...takže bys nesměl zmeškat start a první projižďku abys z toho něco měl Citovat
KUBBACHER Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: omegascream piloti závodných áut Škoda Fabia 1.2 TurboHTP Ještě, že tvůj názor nečetla moje žena, ta by ti dala:bacha:bacha:bacha Mimochodem na naši Fabii 1,2 nedám dopustit. Citovat
Andreww Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Ještě, že tvůj názor nečetla moje žena, ta by ti dala:bacha:bacha:bacha Mimochodem na naši Fabii 1,2 nedám dopustit. Kolega z práce si taky koupil Fabii 1.2 High Turbo Power (HTP) a doteď si to nemůže odpustit:D Říkal, že by to nejradši hodil ze skály, ale to by pak neměl čím jezdit. Nemám osobní zkušenost, ale tak mi to řekl majitel. Citovat
309GT Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Já s HTP jezdil autoškolu,už z toho zvuku mi stály vlasy na hlavně Citovat
KUBBACHER Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Zvuk není příjemný, ale v autě ho neslyším, tudíž neřeším, to bych nemohl jezdit ani dieselem. Nicméně si nemyslím, že je horší než Peugeot 206 podobného objemu. Citovat
kovi306 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: 309GT Já s HTP jezdil autoškolu,už z toho zvuku mi stály vlasy na hlavně jojo to mi povídej :D:D já taky Citovat
omegascream Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: KUBBACHER Původně zaslal: omegascream piloti závodných áut Škoda Fabia 1.2 TurboHTP Ještě, že tvůj názor nečetla moje žena, ta by ti dala:bacha:bacha:bacha Mimochodem na naši Fabii 1,2 nedám dopustit. pozor, ja si nerobím srandu z auta samotného, pretože to má svoj účel, ktorý aj plní (moja mama mala voľakedy Tico a v pohode auto:)). Robím si srandu z tých, ktorí z toho auta robia to, čím nikdy v živote nebude. A minimálne v okolí BA je takých plná pr*el Citovat
JardaMoj Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: 309GT Já s HTP jezdil autoškolu,už z toho zvuku mi stály vlasy na hlavně ja ji mel taky, kdyz sem v kopecku seslapnul plyn az na podlahu a ptal jsem se instruktora co stim je tak me malem vyhodil Citovat
shark734 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 ja som to mal tiez v autoskole...moj instruktor na to nadaval a na prvej jazde hovoril ze tomu mam jebnut...potom uz len ze nech spomalim Citovat
peugeot09 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Hmm, závěrečná jízda v HTPčku, když byly tři metrákový chlapy \"onboard\" byla o život. Plně souhlasím s názory ostatních. I to Punto 1.1 je mnohem svižnější, o stíhačce 106 1.1 radši nemluvím. Citovat
stehla66 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 HTP je nej. už sama zkratka je dost originální Hodně To Pojede:blicismajlik Citovat
robozv Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: stehla66 HTP je nej. už sama zkratka je dost originální Hodně To Pojede:blicismajlik ja by som povedal ze to HTP znamena \"hneď to predaj\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.