Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ta fabka tu je 1 rat na letných gumách tie zimaky to bol pohlad:roll:roll letnaky trošinku lepšie ale aj tak je to hnoj a interier na tom neni o moc lepšie hlavne tie farby a výsledná suma na bazari je viac ako úsmevná

Odesláno

Nechápu jak někdo může narvat na auto takový lopaty a na kola a podvozek (což je podle mého základ) se vykašle:bojim I když z té fabie i s podvozkem a kolama asi nic zázračného nevznikne:myslim

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

piloti závodných áut Škoda Fabia 1.2 TurboHTP :D

Ještě, že tvůj názor nečetla moje žena, ta by ti dala:bacha:bacha:bacha

Mimochodem na naši Fabii 1,2 nedám dopustit.:super

Odesláno

Kolega z práce si taky koupil Fabii 1.2 High Turbo Power (HTP) a doteď si to nemůže odpustit:D Říkal, že by to nejradši hodil ze skály, ale to by pak neměl čím jezdit. Nemám osobní zkušenost, ale tak mi to řekl majitel.

Odesláno

Zvuk není příjemný, ale v autě ho neslyším, tudíž neřeším, to bych nemohl jezdit ani dieselem. Nicméně si nemyslím, že je horší než Peugeot 206 podobného objemu.

Odesláno
Původně zaslal: KUBBACHER

Původně zaslal: omegascream

piloti závodných áut Škoda Fabia 1.2 TurboHTP :D

pozor, ja si nerobím srandu z auta samotného, pretože to má svoj účel, ktorý aj plní (moja mama mala voľakedy Tico a v pohode auto:)). Robím si srandu z tých, ktorí z toho auta robia to, čím nikdy v živote nebude. A minimálne v okolí BA je takých plná pr*el

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Já s HTP jezdil autoškolu,už z toho zvuku mi stály vlasy na hlavně:D

ja ji mel taky, kdyz sem v kopecku seslapnul plyn az na podlahu a ptal jsem se instruktora co stim je tak me malem vyhodil :D

Odesláno

Hmm, závěrečná jízda v HTPčku, když byly tři metrákový chlapy \"onboard\" byla o život. Plně souhlasím s názory ostatních. I to Punto 1.1 je mnohem svižnější, o stíhačce 106 1.1 radši nemluvím. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...