Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ten bazar znám a je mi divný že zrovna tohle si někdo vezme do bazaru...já osobně bych to do toho bazaru nevzal kkdyby byl můj...navíc tam jsou víc ameriky ale možný je všechno

Tak jsem tama jel pred hodkou a uz tam neni... Jsem zvedavej kde se objevi...:blicismajlik

[upravil dne 29.1.10 mr.SM]

Odesláno

:xvulobcas by se chtelo podivat o par stranek dozadu ...

[upravil dne 30/1/10 Meky]

Odesláno

koukám že to má držáky na pořádnyý DTM křídlo...no ten výkon tomu odpovídá...37 kw to opravdu as dělá s autem pořádný věci...hlavně když je tam o 50kg víc laminátu:-)...člověk co to dělal měl zvláštní vkuz.černo růžová bartva a interiér černo růžovo modrý...to je trochu moc :D

Odesláno

Mno tak ted sem to nevydrzel.. to snad nemysli vaze s tou fabkou ne? Teda priznam se do tuningu se nkdy v zivote nesel, protoze na to nemam vkus ani potreby, ale tohle je masakr... Tak vim ze kazdy ma svuj styl a vkus, ale takovahle pra*arna uz na takovym aute je primo protizakona... to se musi ekologicky zlikvidovat a zavrit tvoritele teto veci.

neni nejaky zakon o vkusu, bo umeleckem nevkusu co by takovym to lidem zakazoval toto delat natoz vuh vi jestli v tom podnikat, bych je vsechny zavrel to je zlocin. :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...