zborda Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Zdravím vás, prosím oradu.Mám 1.6 HDI.Včera mě dost překvapila nemilá věc, bylo poprvé zima tak -4 a při nastartování a rozjetí byl motor dost hlučný,hlavně při rozjezdu a řazení do 1500 otáček(jak byla spojka v záběru)bylo to jakoby třesoucí se nějaký plastový kryt v motoru.Po zahřátí to ustalo ale dost mě to vyděsilo.Je to u tohodle motoru normální?díky:roll Citovat
actionMed Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Stejnej motor, stejný zvuky. Taky to vidim na plasty, říkal jsem si, že je zkusím všechny s motoru vyndat a uvidím jestli i uslyšim.... ale ještě jsem se k tomu nedostal. Jen doplním, že mi to dělá občas, převážně jenom v zimě. Citovat
zborda Odesláno 26. prosinec 2008 Autor Odesláno 26. prosinec 2008 právě s těma plastama si nejsem tak jistý, kdyby to byly plasta tak super,ale že je to jenom:D při mrazaech Citovat
Martinsk Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Mal som ten motor (1,6 HDi 80 kW). To si ho ešte nepočul, keď bolo - 24°C. To boli rachoty. Teraz mám 2,0 TDi PD a hovorím \"zlaté HDi\" ... Citovat
actionMed Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 )))))))) Hele ja to moc vážně neberu. Zní to jako zvuk od plastu, navíc plast na teplotní rozdíly reaguje roztažností, tzn. při mrazech se smršt´uje, což vysvětluje proč se to děje jenom v zimě, a tak si myslím, že jen nedoléhá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.