Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aby se nereklo tak na leto bych chtel pomalu zacit delat (koupit) nejakej spojler ale nejdriv budu muset dobelat falesne dno kufru taky v el. otvirani.Co kluci dame pak nejak nejakej srazek malej ne :mrk

Odesláno

1,4...mam to v podpisu......taky si to tam muzes dat......je to dobry, kdyz se tu pak na neco ptas....aby bylo hned patrny k jakymu autu se dotaz vztahuje.....:super

Odesláno

mas to v nastaveni svyho profilu....podpis.....jinak si procti napovedu, jak se treba dava odrazek do atavaru nebo odkazy a tak.....dystak poradime...od toho jsme tady....:)

Odesláno

Taky musim pochvalit ty svetla sou fakt pekny... A cerny sou nej, sou takovy luxusni, ty chromovy uz tam sou jak pest na oko... Podle me uz se stava chrom tuzingovej..... Jinak fakt pekny jako.... A co mas v planu dal?

Odesláno

Tak to dno se celkem da, mel sem ho taky, castecne proskleny s neonama a zesikama pod nim, vipadalo luxusne... A ty plasty bych tam nedaval a kdyz tak jenom neco decent... Ale to je kazdyho vec a kazdymu se libi neco jinaciho

Odesláno

to dno jde v pohode mechanismus uz mam hotovet na zvedani ted uz jen zapasovat hasici pristroj a podobne veci a potahnout to a bude to hotovy ale uz mam repro konpletni t zesiky a kapacitatory me vyjde na 20 ku tak musim setrit

Odesláno

Už tam mas s vyjizdecim panelem? Ja moh mit tenkrat alpinku v hodnote 35 tis za 2500, ten vul to krad v obchode a prisli na nej, tak se toho zbavoval, a nesla mi tam kvuly tomu previsu palubky... Jinak spectron, co sem slysel tak neni spatna znacka, ja mel zesiky od mac audia, suba od jbl a radio s ovalama od pioneera, kabelaz, vyhybky a kapacitor tak to uz nevym, to byla naka neznama znacka...

Odesláno

hele ja na tom mam klipy z muzikou ale na film jsem koukal taky a neni to spatny hlavne je na sd karty a usb konektor.Jinak receno ja bych to radio ani za nic nemenil mohl jsem mit velkej lcd displej za 2ku ale kam ho dat?Nemit airbagi tak jsem ho vzal hned ale kaslu na to

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...