marv63 Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 PŘEJU VŠEM POHODOVÉ A BEZSTAROSTNÉ SVÁTKY,SPOUSTY KILOMETRŮ BEZ NEHOD A OPRAV.AT NÁM TO JEZDÍ O106! Citovat
s1600 Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Původně zaslal: marv63 PŘEJU VŠEM POHODOVÉ A BEZSTAROSTNÉ SVÁTKY,SPOUSTY KILOMETRŮ BEZ NEHOD A OPRAV.AT NÁM TO JEZDÍ O106! Tobe taky,pane...napadlo me to sem napsat,ale by jsi rychlejsi...Krasny svatky vsem... Citovat
mino Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 I ja se pridavam:)Vesele a krasne vanoce a do toho noveho roku vsem preju hodne stesi a mnoho kilometru bez nehod:super Citovat
somira Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Přišel mi Ježíšek, nadělil mi smůlu, a že jí měl dost, dal mi jí fůru. Povídám, Ježíšku, co takhle štěstí? Listoval v seznamu, pak mi dal pěstí. Citovat
Spiral Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Prislo mi od Lentilky: EKOLOGICKA VYZVA! Nekupuj zivy vanocni stromecek! Dej si do pokoje policajta! Je zeleny, ma hvezdicky a visi mu koule. Kdyz sezenes dopravaka bude Ti i svitit! Šťastné a veselé :roker:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.