agresssor Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor tsss se asi urazim ... Ale vis o tom ze si mi to slibil:D:D:D:D:D:D:D Ale na to si asi nepamatujes:D to bylo po slivovicove party:D:D:D:D Citovat
kujon106 Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 No tak z tý slivovicový párty toho opravdu moc nevim Citovat
agresssor Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: kujon106 No tak z tý slivovicový párty toho opravdu moc nevim No tak tam si mi to sliboval:D ze mi ukazes jak to jezdi:D:D:D:D:D je fakt ze uz to bylo trosku po pulnoci ze:D a ty si mel takovy malilinkaty ocicka:D . Ale nakonec si dodal ze to jako myslis vazne:D Citovat
agresssor Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: kujon106 Tož já tě teda povozim no Toz diky:) Citovat
jiri106xs Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: Spiral Původně zaslal: ivankaad ja tiež vítam to by ma zaujímalo teda kolko je dámskych členiek no posledni dobou to vyzera ze velmi vela a jakpak by taky ne... kdyz 106tka je az na verzi S16 damske auticko Nemůžu souhlasit. Se svou 1.6 XSi dokážu na silnici udělat taky dost velký pozdvižení Citovat
Spiral Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: ivankaad Původně zaslal: Spiral no posledni dobou to vyzera ze velmi vela a jakpak by taky ne... kdyz 106tka je az na verzi S16 damske auticko Spiral, neviem ci sa neurazia niektori muzski clenovia cize S16 akoze nie je pre baby? nerikam ze nemuze byt.... no ale tak precijen no vsak az se svezes uvidis sama myslim ze zde bude spousta panu ochotnych ti ukazat silu jejich 16ti ...... ventilu Citovat
s1600 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: Spiral Původně zaslal: ivankaad Původně zaslal: Spiral no posledni dobou to vyzera ze velmi vela a jakpak by taky ne... kdyz 106tka je az na verzi S16 damske auticko Spiral, neviem ci sa neurazia niektori muzski clenovia cize S16 akoze nie je pre baby? nerikam ze nemuze byt.... no ale tak precijen no vsak az se svezes uvidis sama myslim ze zde bude spousta panu ochotnych ti ukazat silu jejich 16ti ...... ventilu :super:aut Citovat
jiri106xs Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Možná bude.... Stříbrná:D Citovat
jiri106xs Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Musíš všechno hned prozradit? Už mlčim:mad: Citovat
jakub106GTI Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: KeiTynka Musíš všechno hned prozradit? Už mlčim:mad: znám jednu slečnu co má vts:) Citovat
jiri106xs Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: KeiTynka Musíš všechno hned prozradit? Už mlčim:mad: znám jednu slečnu co má vts:) A já jednu, která kdybych řekl ještě slovo, tak mě zmlátí:D:D:aut Citovat
KeiTynka Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: KeiTynka Musíš všechno hned prozradit? Už mlčim:mad: znám jednu slečnu co má vts:) A já jednu, která kdybych řekl ještě slovo, tak mě zmlátí:D:D:aut A kdopak by ti chtěl takhle ubližovat???? Citovat
jiri106xs Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: KeiTynka Musíš všechno hned prozradit? Už mlčim:mad: znám jednu slečnu co má vts:) A já jednu, která kdybych řekl ještě slovo, tak mě zmlátí:D:D:aut A kdopak by ti chtěl takhle ubližovat???? No bojim se, že ty:D:D Citovat
KeiTynka Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Já???? Taková hodná, milá? Ani mouše bych neublížila... A to že boxuju na tom nic nemění. Citovat
agresssor Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Já???? Taková hodná, milá? Ani mouše bych neublížila... A to že boxuju na tom nic nemění. Ty boxujes?? zacinam se bat:D:D:D kurna vsichni maj s16 ze bych sel do toho taky:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
jiri106xs Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Já???? Taková hodná, milá? Ani mouše bych neublížila... A to že boxuju na tom nic nemění. No právě, že boxuješ. Bych dostal jak Duiven od Pály:( [upravil dne 6.1.2009 jiri106xs] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.