kahy Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 ahoj poslední dobou zaznamenávám horší řazení. Prvně šla dvojka špatně a jednička při jizdě nešla zařadit.... teďka to jde všechno těžce, při řazení spátečky to vždy tak škaredě hučí nevíte co stím? novou spojku dík za rady kahy Citovat
chotemicak Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Jak je na tom převodovka? Neteče ti z ní olej? (kolem poloos atd.) Takhle nějak se to chovalo tatíkovi když mu postupně vykapal olej z převodovky. Doplnili jsme skoro 2l(celá náplň) a pohoda. Pak to rozstřelil. Citovat
kahy Odesláno 15. prosinec 2008 Autor Odesláno 15. prosinec 2008 no tak už je to OK:) jak jsem jen do školy tak mi prasklo lanko ale už je vyměněné.. Myslíte si že je 800kč hodně peněz za opravu? kahy Citovat
pastorek Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: kahy no tak už je to OK:) jak jsem jen do školy tak mi prasklo lanko ale už je vyměněné.. Myslíte si že je 800kč hodně peněz za opravu? kahy Ak je to cena i s lankom tak je dobrá. Za samotnú robotu to je dosť. Citovat
kobra Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 No a na ten olej bych se určitě do skříně podíval taky. Vytočíš-li ten horní šroub, měla by hladina sahat po dolní hranu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.