Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím...mám malý problém :-))..mám Peugeot 4061,816V.Až do dnešního rána bez problémů.Ale teď to dělá nepěknou věc. Když je auto studené, naskočí a zhasne. Pokud ho držím pod plynem, tak se to ustálí a otáčky se chytí. Při jízdě žádé problémy nejsou a jakmile se ohřeje kolem 70st, chytá bez problémů, ale když vychladne, je to stejné. Četl jsem tu hodně příspěvků na krokové motorky, ale tam se ve směs uvádí kolísání otáček a to se u mě neděje....prostě jakmile udrží volnoběh(cca 950), jede naprosto bez problémů....a ještě jedna drobnost, někdy se stane (náhodně), že při řazení 1 /2 nebo 2/3 jako by na cca 1 až 2 sekundy nereaguje na přidávání plynu. Při jiných rychlostech se to nestává ani při podřazování. Tak nevím, jestli to spolu souvisí nebo ne.

jestli někdo tušíte, kde by mohl být problém, dejte vědět...dík

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: honza406

takový problém jsem měl přede dvěma rory nakonec pomohla výměna zekeného teplotního čidla u termostatu .Od té doby pokoj a klid

jinak to máš zde stejný motor i s návodem co a jak

http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=vymena-teplotniho-cidla-chladici-

ten odkaz mi nejede:myslim

http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2004110701

Odesláno

Viem že to sem nepatrí, ale neviete náhodou niekto, kde sa snímač s tou istou funkciou ako pri Xantii 1,8 nachádza na Felícii 1,3 MPi?

Za studena sa správa tak isto mtauber-ova 406ka. Prehľadal som aj Škoda forum a nikde som nenašiel umiestnenie toho snímača.

Dík

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: jojo0608

Viem že to sem nepatrí, ale neviete náhodou niekto, kde sa snímač s tou istou funkciou ako pri Xantii 1,8 nachádza na Felícii 1,3 MPi?

Za studena sa správa tak isto mtauber-ova 406ka. Prehľadal som aj Škoda forum a nikde som nenašiel umiestnenie toho snímača.

Dík

podle mne je to čidlo na termostatu je 4 pinové ale nejsem si jist 100%

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: jojo0608

Dík

podle mne je to čidlo na termostatu je 4 pinové ale nejsem si jist 100%

Tento snímač som už menil a nepomohlo to :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...