Spiral Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 az se mi podari vzpamatovat ze silvestrovksych dojezdu urcite pridam taky nejakou fotku Citovat
Lentilka Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Spiral co slecinka hlavne slovenka :roker:love zboznuju slovensky jazyk v zenskem podani jj takových je nás tu víc:D no jinak silvestr taky povedenej:D jen jsem neměl s kamarádem žádnou ženskou:nevim tak sme si poradili sami:D Citovat
sucram® Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 taky přidám jednu ... z prnví projížďky v roce 2oo9 (omlouvám se za kvalitu, foceno mobilem používaným s mým \"zimákem\") Citovat
Spiral Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 u nas v trutnove se silvestr taky povedl v antickem stylu Citovat
agresssor Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 tak taky bych sem dal jednu ze silvestra:D ale obavam se ze bych vam zkazil dobre mineni o me:D Jsem na ni uz torsku mrtev:D:D:D:D Citovat
ivankaad Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 to ste mali kolko krvi v promile alkoholu? ,)) Citovat
agresssor Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: ivankaad to ste mali kolko krvi v promile alkoholu? ,)) Kurna zrovna sem dam takovouhle moji blbou fotku a ona se prihlasi roztomile pekna slovenka:D. No nevim asi 2 promile? Citovat
s1600 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 agresssor-abys v tom nebyl sam... aneb ja na predvanocni miniakci na me chate s hrstkou pratel... [upravil dne 3/1/09 s1600] Citovat
vendelinek Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: ivankaad to ste mali kolko krvi v promile alkoholu? ,)) Kurna zrovna sem dam takovouhle moji blbou fotku a ona se prihlasi roztomile pekna slovenka:D. No nevim asi 2 promile? to už asi bylo 6°%,když tě to takle uspalo:D:D:D Citovat
agresssor Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: s1600 agresssor-abys v tom nebyl sam... aneb ja na predvanocni miniakci na me chate s hrstkou pratel... [upravil dne 3/1/09 s1600] Taky docela zajimave:D:D:D Citovat
agresssor Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: ivankaad to ste mali kolko krvi v promile alkoholu? ,)) Kurna zrovna sem dam takovouhle moji blbou fotku a ona se prihlasi roztomile pekna slovenka:D. No nevim asi 2 promile? to už asi bylo 6°%,když tě to takle uspalo:D:D:D No vim co me uspalo:) hoooooooooodne vodky:D:ticho:ticho:ticho Citovat
s1600 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 ja nekourim a nepiju...verte,tohle bylo vyjimecne... Citovat
agresssor Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: s1600 ja nekourim a nepiju...verte,tohle bylo vyjimecne... Tak vsak ja taky:) sem pocestny kluk:) Citovat
Lentilka Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: ivankaad to ste mali kolko krvi v promile alkoholu? ,)) Kurna zrovna sem dam takovouhle moji blbou fotku a ona se prihlasi roztomile pekna slovenka:D. No nevim asi 2 promile? to už asi bylo 6°%,když tě to takle uspalo:D:D:D No vim co me uspalo:) hoooooooooodne vodky:D:ticho:ticho:ticho tak to sme měli podobného silvestra:D Citovat
agresssor Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: ivankaad fakt hezké fotky hoši Prihod svou fotku jak si slavila silvestr:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.