Lentilka Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 ještě aby se tu objevila nějaká 18-20ti letá slečna od Olomouce ať je to veselejší Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 agresore, ja mam tohle do mesta, do skoly, na to popojizdeni to mi staci..jinak na dalky tu parkuje bawo sice to neni uplna novinka (96), ale jezdi pekne koni uz je to poradny stado Citovat
Lentilka Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Ondra_S16 nema nejaka slecna S16? Byla by to asi vrazedna kombinace:D to by byla:D Citovat
agresssor Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: rosy.kapka agresore, ja mam tohle do mesta, do skoly, na to popojizdeni to mi staci..jinak na dalky tu parkuje bawo sice to neni uplna novinka (96), ale jezdi pekne koni uz je to poradny stado Vsak v pohode:) jsem rikal ze pro holcinu a do mesta je to auto jak delany:) a jinak copak za bawika?? Citovat
Guest krake106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Lentilka: no to asi jo nebo mě po cestě ztratíte a já tam tak za hoďku po Vás přijedu:) Citovat
agresssor Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 Lentilka: no to asi jo nebo mě po cestě ztratíte a já tam tak za hoďku po Vás přijedu:) Znas tu bajku o zaici a zelve:D tak abys tam jeste nebyla drive nez oni:) Citovat
Guest krake106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Lentilka: nebo pojedu druhým autem a to snad stíhat budu:)... ale to by byla škoda, chcu vzít Pažouta na sraz..ne jet Citroenem Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 525 tds..taky byl v silenym stavu a ted je jak novej a predtim jsme meli jeste 324td bawo, ale to bylo z roku 86..ted chudak asi pujde pod sekeru to obrecim Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: rosy.kapka agresore, ja mam tohle do mesta, do skoly, na to popojizdeni to mi staci..jinak na dalky tu parkuje bawo sice to neni uplna novinka (96), ale jezdi pekne koni uz je to poradny stado Vsak v pohode:) jsem rikal ze pro holcinu a do mesta je to auto jak delany:) a jinak copak za bawika?? Citovat
agresssor Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: rosy.kapka 525 tds..taky byl v silenym stavu a ted je jak novej a predtim jsme meli jeste 324td bawo, ale to bylo z roku 86..ted chudak asi pujde pod sekeru to obrecim Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: rosy.kapka agresore, ja mam tohle do mesta, do skoly, na to popojizdeni to mi staci..jinak na dalky tu parkuje bawo sice to neni uplna novinka (96), ale jezdi pekne koni uz je to poradny stado Vsak v pohode:) jsem rikal ze pro holcinu a do mesta je to auto jak delany:) a jinak copak za bawika?? No jo ono auto obcas je slenem rodiny a i jeho ztra´ta je ponekud smutneho razu..... Citovat
Black Joe Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 No tady se to rozjelo , člověk tady není od rána a už tu přibilo pět stran. Krake106 : příjemné překvapení ,jsem rád ,že jsi slečna a k tomu pohledná. Už nám chlapci z jiných modelů závidí ,hrdé ,krásné majitelky 106tiček rosy.kapka : také jsme měli staršího baworáka 318 z 80. roku žralok krasavec tak vím co to je, povstal také z popela , brácha ho, ale potom prodal. Citovat
agresssor Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Black Joe No tady se to rozjelo , člověk tady není od rána a už tu přibilo pět stran. Krake106 : příjemné překvapení ,jsem rád ,že jsi slečna a k tomu pohledná. Už nám chlapci z jiných modelů závidí ,hrdé ,krásné majitelky 106tiček rosy.kapka : také jsme měli staršího baworáka 318 z 80. roku žralok krasavec tak vím co to je, povstal také z popela , brácha ho, ale potom prodal. No zavidi:D u nas na 406kac takove krasne slecny a k tomu pohledne nemame ze:D Citovat
Lentilka Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 no ale ještě nám tu chybí ta majitelka 1,6 16v:) Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 black joe: jj, kdyz si s tim ten clovek da praci, tak je to pak srdecni zalezitost nemate nekdo prosim vas nejakej manual na 106ku starsi? Citovat
Lentilka Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 možná kujon by mohl mít... ale nejsem si jistej... na novej model má určitě... Citovat
Black Joe Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 rosy.kapka Něco jsem tady našel tady je odkaz http://muj5.edisk.cz/stahnout-soubor/57926/Haynes_Service_Manual_-_Citroen_SAXO__czech_.zip_72.24MB.html Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 joe, dik..je to uplne stejny jako ta 106 I? ten saxik? hm hm hm kujone, ty jsi rozenej obchodnik Citovat
Lentilka Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 ja bych tomu obchodník neřikal:D Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 lentilko, ba ne, on to ten kujon jen tak dela ve skutecnosti by se rozdal..ze jo..kujone Citovat
Black Joe Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 rosy.kapka saxík je takřka stejný ,až na nějakou kapotáž a jiný interiér Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.