Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: rosy.kapka

agresore, ja mam tohle do mesta, do skoly, na to popojizdeni :) to mi staci..jinak na dalky tu parkuje bawo :) sice to neni uplna novinka (96), ale jezdi pekne :) koni uz je to poradny stado :D

Vsak v pohode:) jsem rikal ze pro holcinu a do mesta je to auto jak delany:) a jinak copak za bawika?? :super

Odesláno

Lentilka: no to asi jo :D nebo mě po cestě ztratíte a já tam tak za hoďku po Vás přijedu:)

Odesláno
Původně zaslal: krake106

Lentilka: no to asi jo :D nebo mě po cestě ztratíte a já tam tak za hoďku po Vás přijedu:)

Znas tu bajku o zaici a zelve:D tak abys tam jeste nebyla drive nez oni:)

Odesláno

Lentilka: nebo pojedu druhým autem a to snad stíhat budu:)... ale to by byla škoda, chcu vzít Pažouta na sraz..ne jet Citroenem

Odesláno

525 tds..taky byl v silenym stavu a ted je jak novej :) a predtim jsme meli jeste 324td bawo, ale to bylo z roku 86..ted chudak asi pujde pod sekeru :( to obrecim

Původně zaslal: agresssor

agresore, ja mam tohle do mesta, do skoly, na to popojizdeni :) to mi staci..jinak na dalky tu parkuje bawo :) sice to neni uplna novinka (96), ale jezdi pekne :) koni uz je to poradny stado :D

Vsak v pohode:) jsem rikal ze pro holcinu a do mesta je to auto jak delany:) a jinak copak za bawika?? :super

Odesláno

525 tds..taky byl v silenym stavu a ted je jak novej :) a predtim jsme meli jeste 324td bawo, ale to bylo z roku 86..ted chudak asi pujde pod sekeru :( to obrecim

Původně zaslal: agresssor

No jo ono auto obcas je slenem rodiny a i jeho ztra´ta je ponekud smutneho razu.....

Odesláno

No tady se to rozjelo , člověk tady není od rána a už tu přibilo pět stran.:D

Krake106 : příjemné překvapení ,jsem rád ,že jsi slečna a k tomu pohledná. Už nám chlapci z jiných modelů závidí ,hrdé ,krásné majitelky 106tiček :D

rosy.kapka : také jsme měli staršího baworáka 318 z 80. roku žralok krasavec tak vím co to je, povstal také z popela , brácha ho, ale potom prodal.:(

Odesláno
Původně zaslal: Black Joe

No tady se to rozjelo , člověk tady není od rána a už tu přibilo pět stran.:D

Krake106 : příjemné překvapení ,jsem rád ,že jsi slečna a k tomu pohledná. Už nám chlapci z jiných modelů závidí ,hrdé ,krásné majitelky 106tiček :D

rosy.kapka : také jsme měli staršího baworáka 318 z 80. roku žralok krasavec tak vím co to je, povstal také z popela , brácha ho, ale potom prodal.:(

No zavidi:D u nas na 406kac takove krasne slecny a k tomu pohledne nemame ze:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...