Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím zajmalo by mě jestli máte nějak přilepené lemy nebo prahy na svojí 106... v pátek je budu přidělávat a občas mám ulomené ty čudliky... myslim kujon se tu zmiňoval že to má nějak přilepené le nevím...

Odesláno

no tak ja co jsem ted urval ten blatnik tak vetsina cafliku je pryc a budu to resit tak ze je tam necham \"naletovat\" da se rict navarit.... tak to snad bude drzet... kdyz ne tak se to holt prilepi..... jinak zbytek auta by mel drzet na caflikach :) jen se mi ty prahy malicko krouti se mi zda a nevim co s tim moc :)

Odesláno

tos je jeste nasel jo? no ja viděl klučinu co mu na dálnici uletěla helma z motorky... všiml si toho asi po 5km na benzince ale nevracel se pro ni... já to měl také přilepené ale nevím čím... někde to tu je vidět na fotce, takové fleky na blatniku, a tim lepidlem na skla ste to přilepili uprostřed lemu nebo po obvodu?

Odesláno

vsichni vite,jak jsou ty lemy nedostatkovy a drahy...:):D...zazitek adrenalinovej...jinak to tad je prilepeny dost prasacky...na jednom miste to lepidlo kouka,pac je to lepeny po obvodu,na krajich...jesteze to neni moc videt na ty cerny....

• O 3 týdny později...
Odesláno

caute, ja je mam na celim aute pridelane tema cudlama a nedavno jsem si to valil po smichovje a vymlel sem tam nejaku skarpu az mi slo kolo (16\") do toho lemu a ulitalo to.... tak ze to budu lepit sklenarskim lepidlem.... - nejlevnejsi reseni.... :D:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...