Trundik Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Koupil jsem pro malýho autodráhu Carrera. Bylo mi prozrazeno, že na stránkách www.carrera-toys.com je možno stáhnout program na konfigurování tratí (předpokládám, že by to mělo fungovat tak, že zadám co mám za díly a vyhodí, co z toho můžu udělat. Bohužel to nějak nemůžu najít. Tak bych potřeboval poradit. Díky Citovat
Neon Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 TOTO?? Je to jediný, co jsem narychlo našel ... Ale jinak se budeš muset asi JOINout do toho jejich německýho klubu za 10Éček ročně ... Citovat
Marlin Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 to sem taky nasel plany na ofiko okruhy. Nic jineho sem tam nenasel. Citovat
roman 205 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Našel jsem to, ale dalo to práci. Nezkoušel jsem, takže nevím, jestli funguje. Je to tady: http://us.carrera-toys.com/115.0.html obrázek napravo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.