MINI Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 zdravim vas chalani, chcem sa spytat, ci sa na 407 da nejak nastavit vola plynoveho pedalu (alebo citlivost), pretoze na tom mojom auticku mam spociatku nejaky mrtvy chod. vopred dikes za dobre rady. [upravil dne 6/12/08 MINI] Citovat
Arna Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Taky citím nejaký mrtvý chod, mam automat a zatím jsem nemel čas s tím neco delat. Nejhorsí je situace na křižovatkách, to mi vadí nejvíc. mejte se Citovat
Zipík Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Řekl bych, že je to normální taky jsem se na to už ptal.....Dávat více plynu a je to v pohodě:autNejprve jsem myslel,že je volné lanko ale 407 má už odporový trimr a na diagnostice chodil normálně.Pokud to někdo vyřeší dejte vědět:papa Citovat
MINI Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: Zipík Řekl bych, že je to normální taky jsem se na to už ptal.....Dávat více plynu a je to v pohodě:autNejprve jsem myslel,že je volné lanko ale 407 má už odporový trimr a na diagnostice chodil normálně.Pokud to někdo vyřeší dejte vědět:papa vzriesil som to na slovensky sposob,podlozil som tam drot 2 mm av pohode . Citovat
Přema Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Kde jsi co podložil????????:o:o:o Citovat
Jurko Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 mě se zase dvakrát stalo,že když jsem pedál sešlápl až na podlahu,tak už se nevrátil,tak teď už mám strach pořádně přidat Citovat
Zipík Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 Původně zaslal: jirzik mě se zase dvakrát stalo,že když jsem pedál sešlápl až na podlahu,tak už se nevrátil,tak teď už mám strach pořádně přidat To se mi taky stalo ale zůstal zaháknutý za kobereček který je tam navíc a nemá tam co dělat:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.