Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím a chci Vás požádat o jednu (možná trošku divnou) věc.Potřeboval bych jestli by jste mi někdo kdo má Peugeot 306 sedan proměřil zadní nárazník nebo spíše plechy nad ním.Jde mi o délku od lemu blatníku po jeho hranu a pak celkovou šířku (od blatníku po blatník).Kdyby jste mi někdo vyšel vstříc tak bych byl moc rád!Děkuji

Odesláno

Zkusim ti to zejtra změřit. Ale nevim jestli se k tomu dostanu.

Stáhni si tenhle obrázek a třeba v malování vyznač (třeba bílou čárou) co chceš změřit a pak to sem upravený znovu nahraj. Já doplním rozměry

peu5_1s.jpg

:super:papa

Odesláno

Díky moc,tady jsem označil jak to má být na šířku,ale potřeboval bych k tomu i rozměr od té hrany blatníku k hraně lemu.Díky moc:super

post-0-14109603574196_thumb.jpg

Odesláno

Taky mam jednoho sedana v garazi, ale odmerit muzu az zitra, dnes jdu chlastat :D

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Taky mam jednoho sedana v garazi, ale odmerit muzu az zitra, dnes jdu chlastat :D

Jesný,nijak extrémně to nechvátá,ale díky moc chlapi:potlesk
Odesláno

Tak sem to dneska zmeral, nevedel som co vsetko chces, celkom som to nepochopil, ale odmeral som co som videl :D :D

Vsetky rozmery su v CM

[upravil dne 7/12/08 Lubk0]

post-0-14109603577854_thumb.jpg

Odesláno

Díky moc,nemuselo to být přesné na milimetr,jen tak bajvoko:) Ještě jenou díky,pomohli jste mi ani nevíte jak.Chci totiž napasovat zadní nárazník z 306 sdn na 309 :) Je hezčí;):potlesk

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Díky moc,nemuselo to být přesné na milimetr,jen tak bajvoko:) Ještě jenou díky,pomohli jste mi ani nevíte jak.Chci totiž napasovat zadní nárazník z 306 sdn na 309 :) Je hezčí;):potlesk

Od toho tu sme :D:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...