Ronnie008 Odesláno 4. prosinec 2008 Autor Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: f3Rd@ tohle auto uz tu jednou bylo, nechce se mi to hledat, no psal jsem to uz jednou a napipsu to znova, me se ta bila zas nejak moc na tom coupe nelibi, modra je modra... ale proti gustu... No mozno, keby bolo to auto modre, tak ho tak necham.. ale hlavne, ze ty mas bielu 406 - ku [upravil dne 4.12.2008 Ronnie008] Citovat
gasaxx Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 naprosto výstavní kousek... Pokud ho prodáš, tak a nebude Ti to vadit, tak dám do bílé na jaře svoje Coupe...:-) Páč mi ho obešli klíčem, tak už je mi jedno, jestli přelakuju půl auta, bo celý... A když už celý, tak do jiný barvy, páč takhle to vypadá jak šedá myš... Myslíte, že je lepší bílá metla s modrejma perličkama, nebo tmavě červená metla hlubokolesk? :-) Díky... Citovat
Lentilka Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 mě se líbí až na ty kola, černý prostě zaniknou:( Citovat
PnR Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: gasaxx naprosto výstavní kousek... Pokud ho prodáš, tak a nebude Ti to vadit, tak dám do bílé na jaře svoje Coupe...:-) Páč mi ho obešli klíčem, tak už je mi jedno, jestli přelakuju půl auta, bo celý... A když už celý, tak do jiný barvy, páč takhle to vypadá jak šedá myš... Myslíte, že je lepší bílá metla s modrejma perličkama, nebo tmavě červená metla hlubokolesk? :-) Díky... bielu ma dnes kazdy a hned na nej setko vidiet.. cervena sa ku coupe hodi najviac si myslim Citovat
čakom Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: PnR Původně zaslal: gasaxx naprosto výstavní kousek... Pokud ho prodáš, tak a nebude Ti to vadit, tak dám do bílé na jaře svoje Coupe...:-) Páč mi ho obešli klíčem, tak už je mi jedno, jestli přelakuju půl auta, bo celý... A když už celý, tak do jiný barvy, páč takhle to vypadá jak šedá myš... Myslíte, že je lepší bílá metla s modrejma perličkama, nebo tmavě červená metla hlubokolesk? :-) Díky... bielu ma dnes kazdy a hned na nej setko vidiet.. cervena sa ku coupe hodi najviac si myslim červenou ma taky každej. ja bych dal nějakou bílou metlu nebo perlet Citovat
s1600 Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 pozor na to,bila perlet je ted hodne zadana,tak aby pulka aut nebyla bila...jinak mit tu moznost,jdu do bily taky:D:S:D:D Citovat
Lentilka Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 bilou perlet nebo ciste bilou a pruhy ala 207 rcup Citovat
gasaxx Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 JJ, přesně... Červených kupé je mraky... Bílý není skoro žádný... Nebo aspoň na vlastní oči jsem ho ještě neviděl... jasně, že bych nedal obyč bílou... Mám v ptánu bílou metlu s modrýma perličkama...:-) A jak říká lentilka... Možná budou i dva modrý pruhy od přeního nárazníku po zadní...:-) Ale to až podle toho jak bude auto vypadat po laku...:-D Citovat
309GT Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: gasaxx JJ, přesně... Červených kupé je mraky... Bílý není skoro žádný... Nebo aspoň na vlastní oči jsem ho ještě neviděl... jasně, že bych nedal obyč bílou... Mám v ptánu bílou metlu s modrýma perličkama...:-) A jak říká lentilka... Možná budou i dva modrý pruhy od přeního nárazníku po zadní...:-) Ale to až podle toho jak bude auto vypadat po laku...:-D Pravda je že bílou a černou barvou se na autě nezkazí nic,hlavně když se to povede krásně nastříkat.Když se dá do laku nějaká příměs nebo jak říkáš perličky tak o tom žádná Ale od těch pruhů bych asi upustil,maximálně na spodek boků (od předního blatníku po zadní) jeden silnější a nad něj druhej slaboučkej proužek a do silnýho teba vyříznout nápis Coupé by nemuselo být špatný.Ale je to věc názoru a vkusu,každému se líbí něco jiného.....jinak taky se rozhoduju nad bílou nebo černou,ale stejně to bude nakonec všechno jinak:) Citovat
Ronnie008 Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 Na tom mojom je biela perleť s odleskom do modrej a zlatej. Kolesa uz riesim. Snazim sa najst nejake cierno chromove kolesa, ktore by sa mi tam hodily, ale stale nic nenachadzam. Hlavne s roztecou 4x108 a spravnym ET. Skratka sa mi pacia na bielom aute cierne kolesa. Neviem si inu farbu predstavit. Mozno este cisty chrom. Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 videl bycch to na cervenou, co mel petr406 red, ta je nadherna a na coupe by vynikla :-), kdyz uz bilou, tak jedine Audi Citovat
budvar Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Pěkná, pěkná, pěkná... Původně zaslal: Ronnie008 Verte mi, ze keby bol cas a peniaze, tak uz davno su tam ine kolesa.. Tieto boli povodne strieborne, a to tam vyzeralo asi este horsie.. [upravil dne 4.12.2008 Ronnie008] Až na ty kola, ale asi to není jen tak najít ty správný Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: Y2K He he...no mne stale z toho vychadza zlta v praze bych splynul s taxikarskejma Citovat
Y2K Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Y2K He he...no mne stale z toho vychadza zlta v praze bych splynul s taxikarskejma Tak este ze nebyvam v Prahe... Citovat
Ronnie008 Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Y2K He he...no mne stale z toho vychadza zlta v praze bych splynul s taxikarskejma Tak este ze nebyvam v Prahe... To mozes rovno zacat robit taxikara. Mozno o tebe natocia aj film. TAXI TAXI coupe. . Taxikarsku 406 coupe som teda este nevidel. Myslim ze o 3.0 V6 bude velky zaujem. Budes ako kolotoc. :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.