budvar Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 Něco přes 70l tak 72-73 asi klasika. No uvidíme, jaká byla ta spotřeba tedka až budu tankovat do plné - to je jedinej přesnej způsob jak zjistit kolik to za dobu od posledního tankování do plné sežralo... Vedu si pečlivý statistiky tak vím http://www.spritmonitor.de/en/detail/281913.html a každou změnu analyzuju už jen ze zvědavosti. Odhaduju, že mám v nádrži teď něco pod 10 litrů což je nejvyšší čas na tankování ale tak 100km +- si myslím, že bych ještě relativně bez problémů najel... Nemá smysl pokoušet štěstí zvlášť v kopcích, ale na plnou si ještě počká až na ní bude... P.S. každopádně mě teď zaujalo, že tyhle výsledky mám po čerpání obyč dieselu od shellu - v zimě mě to jezdilo líp na v power ale vypadá to, že ta letní varianta obyčejnýho dieselu extra chutná Frantovi víc Ale to sou zatím jen spekulace. Je teplo, / mohl sem mít jen štěstí na fajn cesty a podobně... Citovat
corsair.cz Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Takže 5,8 l/100 km, přibližně? To je slušný, to asi nebude po městě... Citovat
budvar Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 Mě město se spotřebou hejbe minimálně, ale teď je pravda, že 500km bylo brno - český budějovice a okolí - brno Uvidíme, předposlední tankování do plné sem měl jen 4.7l haluzově Vypadá to, že to nebyla náhoda - viz. téma Citovat
budvar Odesláno 5. červenec 2009 Autor Odesláno 5. červenec 2009 Tak momentálně jezdím, ale zajímal by mě názor na aktuální chování Franty. Asi je to normální, že v takovýhle vedrech je teplota v chladícím okruhu větší než normálně, nebo ne ? Občas mě vylítne - hlavně tak po 5 minutách jízdy teplota nad 90 a pak se celkem brzo vrátí pod 90 až to pošéfuje asi pan termostat možná i větráky a je klid a už to tolik neskáče, dá se říct že po delším stání až se zahřeje vylítne teplota výš než dlouhodobej průměr, vystraší mě a pak spadne a je relativně klid, málo kdy to udělá znova a když tak dycky zas spadne po chvíli... Jen to preventivně sleduju - před rokem sem dělal těsnění pod hlavou a znovu už bych do toho u Frantíka nešel Dál mě trošku protíkaj pravý dva střiky, né že by tekly ale trošku je tam nafta na nich vidět, takže tlak nebude uplně ideální, ale nevím jestli to souvisí s tímhle, ale dýl auto stojí tak pak i když žhavím víckrát často (né dycky) po nastartování tak zvláštně jede - nemám s tím zkušenost, ale jak kdyby poskakoval, i s řadiící pákou to háže ale pokud přidám plyn nebo to chvíli nechám jet tak to samo přestane a je klid... Je to tím tlakem, protože trošku propouští vstřiky? Jinak včera sem jezdil celej den v tom vedru takže byl zahřátej a večer po půlhodince stání mě nechtěl nastartovat (baterka ok, spínací skříňku mám obejitou na tlačítko na palubce, na přímý nastartování přes + a baterku, když je spínačka rozžhavená a dává si přestávku, takže nastartuju dycky), starter otočil jak kdyby kousek a nic, asi na po 5. nastartoval a už klid... To sou věci, který mě trápí, chtěl bych vědět co zlobí, než to začnem s mechanikem zjišťovat, jestli tušíte podle příznaků... Mě napadá co se týče teploty, že by nebylo od věci zkusit to odvzdušnit... Co se týče toho startování a kuckání motoru občas tak mě napadá, jestli to může dělat olej, už bych ho měl vyměnit asi ale nevím možná je to blbost, takhle by se to nemělo projevovat... Možná zbytečně jančím ale mám z toho trošku strach nerad bych něco podcenil, na druhou stranu, teď nemůžu jet do servisu ani měnit olej s filtrem až po výplatě (a Šebetově)... Aktuálně mám seznam priorit oprav: - vyčistit a utěsnit ty vstřiky pravý dva - vyměnit olej a filtr a - preventivně spravit brzdy přední, prej to chce tu opravnou sadu, už to tam je nějaký divoký a nerovnoměrně to prej sjíždí destičky... - vyměnit zadní brzdy ty pakny nebo co to je, už mám svý za sebou co sem auto koupil ruční brzda nic moc - vyměnit tlumiče v předu, autí už je dost rozhopaný, i když jízdní vlastnosti pro mě v pohodě, bylo to lepší ale né o moc když sem ho koupil - jestli se toho dožije tak po těchto opravách vyměnit rozvody... ale vyměnit je teď to je moc velká pálka a zaprvé na ně nemám a za druhé je vyměním a vysere se mě strašák zadní náprava nebo se rozsype motor a peníze v čudu a stejně nebudu mít v čem jezdit - každopádně to nepodceňuju po tom co psal dzana.m jak se mu to potkalo a mám z nich strach, ale měněný by být měli... ale nevěřím, takže až na ně bude, vyměním... Citovat
budvar Odesláno 12. červenec 2009 Autor Odesláno 12. červenec 2009 Tak a je to tu, od výměny spojky sice nějaký problémy byly a sou nicméně nic neteklo a tak, takže relativní období spokojenosti - to je pryč Aktuálně zas děláme loužičky... Hadice se zdají ok, trubky co vidím když otevřu kapotu a lehnu si pod auto se zdaj ok... Kape to někde zprostředku nebo z prava... Těžko říct, nic tam nevidím... Asi s tím nic nevydumám co ? To bude někde výš, evidentně, protože to dělá jen se zahřátým motorem, najezdil sem cca 50km a teplota se mě víceměně ustálila na 90 lehce pod ale na 70 už nespadne, odhaduju že takovej litřík minimálně vykapal za tu dobu ale už to kapalo míň v podstatě skoro vůbec na volnoběh, ale až sem vypl motor... Já asi těžko poznám kde ta dírka je a nějak to zaplácnu, co ? To se musí asi vydělat, natlakovat a pak ev. někde se uvidí, že... ? Má někdo zkušenosti s tím kde to nejčastěji teče - fotky z výměny - vyndaných chladičů a tak ? Peugeot 405 1991 Diesel... Citovat
budvar Odesláno 13. červenec 2009 Autor Odesláno 13. červenec 2009 Fotky chladiče pro Zpozdílka, tak co myslíš, že to zvládneš vyměnit ? Kdyby sme sehnali jinej ? Já teda ne... [upravil dne 13/7/09 budvar] Citovat
marekb26 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 budvar: nekupoval si ho od toho isteho ako ja...? ja som nanom prisiel domou a spustil sa kolotoc poruch prdlo tesnenie mojou vinou potom hlava ved auto islo aj s vodou na 110 tak preco by som nejazdil potom chladic potom hadice na kurenie teda jedna ale kupil som v peugeote radsej vsetky,potom zase menili motor aj prevodovku este ma cakaju brzdy aj rucna aj nastriekat by sa zislo potom este drobne poruchy ako sahara nezapinala central blbol imobilizer si robil posvojom. takize to zhrnme p405 su uz deduskovia a pomaly odchadzaju ale mi ich mame tak radi ze si ich dame zas a zas opravit a ked sme pritom ja som ho kupil za 20000sk a dal donho okolo 35000sk a to neratam co som minul za odtahovku este ze sused ma dotahovu sluzbu Citovat
budvar Odesláno 13. červenec 2009 Autor Odesláno 13. červenec 2009 no nekoupil, prodal mě to týpek z brna... mít vědomosti co mám dnes, nevzal bych ho rozhodně né za ty peníze ale co by kdyby je fuk.... Citovat
marekb26 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 to bolo len zo zartu ale asi natom nieco bude maju uz svoje roky ja som dal menit motor pri 336000km ten druhy ma 226000 teda uz trosku viac ale ak vydrzi aspon po tych 336000 ako povodny tak budem spokojny mal som aj mazdu626 2,0 benzin r.v.90 najazdene 240000 a jazdy dodnes uspesne som ju predal za 15000sk kolegovi a nestazuje sa takze ked japonca tak stareho tych novych uz skladaju kade tade to uz neny pravy japonec ale ked sa tam nieco pokazy to su potom palky zlaty peugeot Citovat
budvar Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 Tak včera sem to projezdil... Zkontroloval sem vodu a dobrý (celej den stál před domem) - cca 50km město obec dálnice a trošku to kapalo, ale né moc... Teplota v cajku... Ráno sem se podíval znovu na vodu a ubylo minimum a pak sem jel cca 10-15km město a nekape nic, tak si ze mě zas Franta dělá prdel... No uvidíme co z toho vyleze... Citovat
marekb26 Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 tak aby ta posluchal ten moj poslucha uz asi mesiac tak uvidim dokedy mu to vydrzi inac zvonka je ten tvoj fakt super strasne sa mi paci tomu mojmu som ako posledny darcek daroval folie pocul som ze uvas v cechach je povolene mat aj na prednych bocnich sklach folie je to pravda? Citovat
budvar Odesláno 17. červenec 2009 Autor Odesláno 17. červenec 2009 Tak sem koupil nakonec v Tescu za 120 utěsňovač chladiče 300ml šup to tam za horkýho stavu projel sem to nejdřív stání v koloně pak dálnice a zafungovalo to Už nic neteče ráno sem dolil ještě trošku vody a dá se říct skoro 70km už dobrý Tak snad to vydrží - to musím zaťukat toto ťuk, ťuk, ťuk P.S. topení topí... Citovat
budvar Odesláno 23. červenec 2009 Autor Odesláno 23. červenec 2009 Aktuálně mám seznam priorit oprav: AKTUALIZACE - vyměnit olej a filtr VYMĚNĚNO - vyměnit palivovej filtr VYMĚNĚNO - vyměnit čepy - hned jako budou penízky - vyměnit klínovej řemen preventivně + vyměnit držák alternátoru (z kolegový 405 mi byl věnován, ten co je tam teď neumožnuje už větší našponování, údajně tam nepatří + když už v tom budeme dát mu chybějící vrtulku, která odlítlá kapotou 1. týden co sem auto koupil - vyčistit a utěsnit ty vstřiky pravý dva - přední bzdy bzrdi - ale i tak to prej chce tu opravnou sadu, už to tam je nějaký divoký a nerovnoměrně to prej sjíždí destičky... - vyměnit zadní brzdy - ty pakny nebo co to je, už mám svý za sebou co sem auto koupil ruční brzda nic moc - vyměnit tlumiče - jestli se toho dožije tak po těchto opravách vyměnit rozvody... ale vyměnit je teď to je moc velká pálka a zaprvé na ně nemám a za druhé je vyměním a vysere se mě strašák zadní náprava nebo se rozsype motor a peníze v čudu a stejně nebudu mít v čem jezdit - každopádně to nepodceňuju po tom co psal dzana.m jak se mu to potkalo a mám z nich strach, ale měněný by být měli... ale nevěřím, takže až na ně bude, vyměním... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.