FiFa_cze Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Tak jsem projel bulharskej pežo klub a objevil pár kousků Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
go.play Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 pěkná S1 na červenejch pavučinách a hned nad ní ta stříbrná S2 Citovat
FiFa_cze Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Když se tak líbí, tak modrá S1 podruhé Uploaded with ImageShack.us Citovat
neutral Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 ta modrá je insiprace pro Gučiho je fakt pěkná Citovat
odee Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Ta modrá S1 je dokonale stylová!!! Perfektní a ty kola wow, na jednotku!!! Citovat
Guči Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Tak ta je... neví někdo co je to za kola? Citovat
odee Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Proč je takhle nedělali už z výroby?! V té bílé je to pecka!!! Mami, já to chci!!!!!!! Citovat
neutral Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 horší kvalita,ale pěkně to vypadá na s1 Citovat
odee Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Ten modrej je na netu hodně rozšířenej:-) Jinak, kdo ste Brno a okolí, tak není nic jednodužšího, než se stavit do M-paláce na motokáry, maj tam jednoho vystavenýho přímo uprostřed trati...když tam dem náhodou jezdit, tak ho dycky okukuju - jen nevýhoda, že je přímo u nejdelší rovinky a strašně se mi líbí a odvádí mě od řízení a tím mi kazí časy:grr Citovat
go.play Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Když jsem byl minulej rok v Brně na Moto GP, tak jsme si šli taky zajezdit do eMka a taky jsem ho tam očumoval. A ještě jeden kousek byl myslim venku jako poutač, jestli si to dobře pamatuju Ostatně dole v těch garážích bylo na co se koukat ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.