Guest Pniako Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Zdravim vsetkych! Mam otazku, vzdy ked startujem dam kluc do druhej polohy, rozsvieti sa STOP a ked zhasne mozem startovat...Problem spociva v tom, ze sa mi teraz casto stava, ze po zhasnuti STOPky a po startovani sa mi znova rozsvieti na asi 3 sekundy. Ma niekto podobne skusenosti mam 406 novy model 2002 1,8. Citovat
Burisek Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 no nevím,ale ta stopka svítí stále a zhasne až to nastartuju.... nebo to je blbě ?? Citovat
Demo Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 ze bych chvilku trvalo nez se zastabilizuje altik? mas dost oleje? Citovat
Guest Pniako Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Oleja by malo byt dost, doteraz mi to nikdy nerobil. proste sa rozsvieti, zhasne a potom mozem startovat. teraz sa ale po starte este rozsvieti sucasne s kontrolokou ABS. Citovat
Guest Pniako Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 bol som asi pred mesiacom na komplet prehliadke 120tis, vymemili mi vsetky kvapaliny aj filtre. naozaj neviem a hned po starte mi ide volnobeh na 1300 otacok, nez sa zohreje. vyzdy mi to ficalo len na 1000ot. po starte Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.