pastorek Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: venouš306 Nemate problem se zamlžovanim auta když tam date nejaky filtr jak když to tam dam tak se mi to huř vyfoukava a když to tam nemam tak mi to vyfouka i zamrzla zadni okna na dveřich tak to na zimu musim vždycky vytahnout:( Každý filter má nejaký odor vzduchu a preto zníži objemový výkon ventilátora. Najmenší odpor bude mať ten filter čo radí ozzy1956. Nieje taký hustý ako papierový originál. Citovat
Guest servisman Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 bez nějakého odporu dámskou punčochu silonku ta je jemná jako nouzovka taky dobrá než nic [upravil dne 30/11/08 honza406] Citovat
dolly1010 Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Původně zaslal: venouš306 Nemate problem se zamlžovanim auta když tam date nejaky filtr jak když to tam dam tak se mi to huř vyfoukava a když to tam nemam tak mi to vyfouka i zamrzla zadni okna na dveřich tak to na zimu musim vždycky vytahnout:( Já si si tam dal docela \"tenkej\" filtr . Taky jsem se bál toho aby to nemělo moc velkej odpor, ale je to v pohodě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.